Bannerlord indirime girer mi?

İndirime giriyor mu? Giriyorsa ortalama kaç liraya düşüyor?

SteamDB'den bakabilirsiniz.
son indirimde 245 TL'ye düşmüş.

200 TL altına düşebilir tahmin ediyorum ama açıkçası iki tane mod kursanız Warband'ta emin olun çok daha fazla eğlenirsiniz. Bannerlord balon olduğu ilk erken erişim sürecinde bile belliydi. Taleworlds oyunu da saldı artık. Kazandıkları paraları saymakla uğraşıyorlardır. Oyunu güncellemeyi bıraktıkları zaman üşenmeyip bir kişi çıkıp adam gibi bir mod yaparsa belki kurtulur oyun. Şu haliyle daha giriş bölümünden sonra oyun tekrar etmeye başlıyor.

Girer girmesine de ben Game Pass'e gelmeden önce almıştım size tavsiyem Game Pass'te oynayın zararlı çıktım sonunda
Oyun hoşuma gitti birkaç hafta önce 350 lira olduğunu görünce crackli indirdip 100 saat falan oynadım, indirime girince almayı düşünüyordum ama Game Pass'e gelmişse oradan devam ederim.

200 TL altına düşebilir tahmin ediyorum ama açıkçası iki tane mod kursanız Warband'ta emin olun çok daha fazla eğlenirsiniz. Bannerlord balon olduğu ilk erken erişim sürecinde bile belliydi. Taleworlds oyunu da saldı artık. Kazandıkları paraları saymakla uğraşıyorlardır. Oyunu güncellemeyi bıraktıkları zaman üşenmeyip bir kişi çıkıp adam gibi bir mod yaparsa belki kurtulur oyun. Şu haliyle daha giriş bölümünden sonra oyun tekrar etmeye başlıyor.
Hahaha Adamların çıkardığı bir patchnote bile aynı güncelleme etkisi bırakıyor salsalardı uzun uzadıya patchnote neden yayınlasınlar ? Haklarını yemeyelim. https://store.steampowered.com/app/261550/Mount__Blade_II_Bannerlord/

Technopat Haberler

Geri
Yukarı