YELyouLOW Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 58 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #1 Bannerlord'da şehir aldım ama kalenin isyan seviyesi çok yüksek. Ne yapacağım da düzelteceğim bina inşa etsem hangi binayı inşa etmeliyim? (kale yazmışım şehir) Son düzenleme: 22 Nisan 2024
Bannerlord'da şehir aldım ama kalenin isyan seviyesi çok yüksek. Ne yapacağım da düzelteceğim bina inşa etsem hangi binayı inşa etmeliyim? (kale yazmışım şehir)
SeyitEkrem Hectopat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 697 Makaleler 4 Çözümler 33 22 Nisan 2024 #2 YELyouLOW dedi: Bannerlord'da kale aldım ama kalenin isyan seviyesi çok yüksek. Ne yapacağım da düzelteceğim bina inşa etsem hangi binayı inşa etmeliyim? Genişletmek için tıkla... O medeniyete sahip vali atayın. Yerleşke sorunlarını çözün. Yakın sığınakları temizleyin.
YELyouLOW dedi: Bannerlord'da kale aldım ama kalenin isyan seviyesi çok yüksek. Ne yapacağım da düzelteceğim bina inşa etsem hangi binayı inşa etmeliyim? Genişletmek için tıkla... O medeniyete sahip vali atayın. Yerleşke sorunlarını çözün. Yakın sığınakları temizleyin.
ElderAssassin Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.242 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #3 YELyouLOW dedi: Bannerlord'da kale aldım ama kalenin isyan seviyesi çok yüksek. Ne yapacağım da düzelteceğim bina inşa etsem hangi binayı inşa etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Sadakati artıran bina filan varsa ondan basman lazım.
YELyouLOW dedi: Bannerlord'da kale aldım ama kalenin isyan seviyesi çok yüksek. Ne yapacağım da düzelteceğim bina inşa etsem hangi binayı inşa etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Sadakati artıran bina filan varsa ondan basman lazım.
E EjderLefLef Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.460 Çözümler 2 22 Nisan 2024 #4 Bannerlord da kalelerde isyan çıkmıyor diye biliyorum sadece şehirlerde çıkmıyor muydu? İsyan seviyesi yüksek olsa bile çıkmıyor diye hatırlıyorum.
Bannerlord da kalelerde isyan çıkmıyor diye biliyorum sadece şehirlerde çıkmıyor muydu? İsyan seviyesi yüksek olsa bile çıkmıyor diye hatırlıyorum.
YELyouLOW Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 58 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #5 SeyitEkrem dedi: O medeniyete sahip vali atayın. Yerleşke sorunlarını çözün. Yakın sığınakları temizleyin. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim çok yakında sığınak verdi onu temizlerim artık iyi günler
SeyitEkrem dedi: O medeniyete sahip vali atayın. Yerleşke sorunlarını çözün. Yakın sığınakları temizleyin. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim çok yakında sığınak verdi onu temizlerim artık iyi günler
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.988 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #6 EjderLefLef dedi: Bannerlord da kalelerde isyan çıkmıyor diye biliyorum sadece şehirlerde çıkmıyor muydu? İsyan seviyesi yüksek olsa bile çıkmıyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Güncellemeden sonra çıkıyor.
EjderLefLef dedi: Bannerlord da kalelerde isyan çıkmıyor diye biliyorum sadece şehirlerde çıkmıyor muydu? İsyan seviyesi yüksek olsa bile çıkmıyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Güncellemeden sonra çıkıyor.
SeyitEkrem Hectopat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 697 Makaleler 4 Çözümler 33 22 Nisan 2024 #7 YELyouLOW dedi: teşekkür ederim çok yakında sığınak verdi onu temizlerim artık iyi günler Genişletmek için tıkla... Bir tane binayı yapınca da sadakat bonusu veriyordu ama hangisi hatırlamıyorum. Bina açıklamasında yazıyordu.
YELyouLOW dedi: teşekkür ederim çok yakında sığınak verdi onu temizlerim artık iyi günler Genişletmek için tıkla... Bir tane binayı yapınca da sadakat bonusu veriyordu ama hangisi hatırlamıyorum. Bina açıklamasında yazıyordu.
E EjderLefLef Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.460 Çözümler 2 22 Nisan 2024 #8 Yeyil dedi: Güncellemeden sonra çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hmmm onu bilmiyordum yeniden oynamanın vakti geldi o zaman
Yeyil dedi: Güncellemeden sonra çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hmmm onu bilmiyordum yeniden oynamanın vakti geldi o zaman
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.988 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #9 EjderLefLef dedi: Hmmm onu bilmiyordum yeniden oynamanın vakti geldi o zaman Genişletmek için tıkla... Vallahi modla başladım ama oyunu kırdım sanırım 1.3 k izcilik oldu
EjderLefLef dedi: Hmmm onu bilmiyordum yeniden oynamanın vakti geldi o zaman Genişletmek için tıkla... Vallahi modla başladım ama oyunu kırdım sanırım 1.3 k izcilik oldu
E EjderLefLef Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.460 Çözümler 2 22 Nisan 2024 #10 Yeyil dedi: Vallahi modla başladım ama oyunu kırdım sanırım 1.3 k izcilik oldu Genişletmek için tıkla... Ben hep orijinal oynadım bakalım bu sefer değiştiririm belki.
Yeyil dedi: Vallahi modla başladım ama oyunu kırdım sanırım 1.3 k izcilik oldu Genişletmek için tıkla... Ben hep orijinal oynadım bakalım bu sefer değiştiririm belki.