Bannerlord komplo görevi "aplication" hatası

Berceste21

Femtopat
Daha fazla  
Bannerlod komplo görevi sırasında başıma geldi işte 3 yagmacı onları durdur diyor bunu yaptım daha sonra komplocu durdur diyor biraz daha özel birlikli bunu kesip bitti dediğim zaman bu hatayı alıyorum başka bir yere saldırınca sıkıntı olmuyor açıkçası tek bunda sıkıntı modlarımı kaldırdım doğrulamada yaptım hatta ancak hala sıkıntılı. Görevi yapmayacağım da herhangi bir çözümü var mı oyunu kaldırıp yeniden mi yüklemeliyim.
Görevi yapmadım daha sonra yine aynı görev geldi ve yine aynıları oldu.

Son düzenleme:
Bannerlod komplo görevi sırasında başıma geldi işte 3 yagmacı onları durdur diyor bunu yaptım daha sonra komplocu durdur diyor biraz daha özel birlikli bunu kesip bitti dediğim zaman bu hatayı alıyorum başka bir yere saldırınca sıkıntı olmuyor açıkçası tek bunda sıkıntı modlarımı kaldırdım doğrulamada yaptım hatta ancak hala sıkıntılı. Görevi yapmayacağım da herhangi bir çözümü var mı oyunu kaldırıp yeniden mi yüklemeliyim.
Görevi yapmadım daha sonra yine aynı görev geldi ve yine aynıları oldu.
Bu hata bende de vardı son güncellemeyle düzeldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı