bezdum Centipat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #1 Selam, üstte yazdığı gibi komplo görevlerini yapmazsak ne olur? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2023
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 14 Nisan 2023 #2 En sonunda krallıklardan biri (ilerleyişe göre değişir) savaş açıyor sana.
Atakan_1907 Decapat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 91 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #3 Bir şey olmaz ve zaten komplo görevi bana göre çok saçma en son hatırladığıma göre (emin değilim) 3 krallık savaş açıyordu diye hatırlıyorum.
Bir şey olmaz ve zaten komplo görevi bana göre çok saçma en son hatırladığıma göre (emin değilim) 3 krallık savaş açıyordu diye hatırlıyorum.
bezdum Centipat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #4 Jira dedi: En sonunda krallıklardan biri (ilerleyişe göre değişir) savaş açıyor sana. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Atakan_1907 dedi: Bir şey olmaz ve zaten komplo görevi bana göre çok saçma en son hatırladığıma göre (emin değilim) 3 krallık savaş açıyordu diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Bence de saçma hocam haritanın bir yerinden diğerine koşturuyor. Hiç kurtulma yolu yok mu hocam.
Jira dedi: En sonunda krallıklardan biri (ilerleyişe göre değişir) savaş açıyor sana. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Atakan_1907 dedi: Bir şey olmaz ve zaten komplo görevi bana göre çok saçma en son hatırladığıma göre (emin değilim) 3 krallık savaş açıyordu diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Bence de saçma hocam haritanın bir yerinden diğerine koşturuyor. Hiç kurtulma yolu yok mu hocam.