Bannerlord krallık kurmak mantıklı mı?

Oyun tarzına göre değişir. Ben genelde önce lord olup, kendi topraklarımı kazandıktan sonra bağımsızlığımı ilan ediyorum. Daha kolay oluyor. Hem nüfuz ve klan seviyesi de yüksek oluyor.

Oyun tarzına göre değişir. Ben genelde önce lord olup, kendi topraklarımı kazandıktan sonra bağımsızlığımı ilan ediyorum. Daha kolay oluyor. Hem nüfuz ve klan seviyesi de yüksek oluyor.güney imparatorluğu
Güney imparatorluğundayım ve 7 şehir 4 kalem var. Sence kraliçenin ölmesini beklemem mantıklı mı yoksa güney imparatorluğundan ayrılıp kendi krallığımı kurmam daha mı mantıklı olur?(2-3m dinar ve 6bin nüfuzum var)

Güney imparatorluğundayım ve 7 şehir 4 kalem var. Sence kraliçenin ölmesini beklemem mantıklı mı yoksa güney imparatorluğundan ayrılıp kendi krallığımı kurmam daha mı mantıklı olur?

Krallıktan ayrılıp kendi krallığınızı kurduğunuzda bir süre savaş halinde oluyordunuz sanırım. Tam emin değilim. Biraz lordlarıyla ilişki kasın. Krallık kurduktan hemen sonra kendi tarafınıza çekersiniz.

Krallıktan ayrılıp kendi krallığınızı kurduğunuzda bir süre savaş halinde oluyordunuz sanırım. Tam emin değilim. Biraz lordlarıyla ilişki kasın. Krallık kurduktan hemen sonra kendi tarafınıza çekersiniz.

Evet ayrılınca hemen sana karşı savaş açılıyor.

Bulunduğum imparatorluğun kraliçesi öldükten sonra ben lider seçilmiştim ama save i yanlış aldığım için geri telafi edemedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı