SoftBant Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #1 Kuşatmaya girer girmez şu hatayı alıyorum:
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.447 Makaleler 5 Çözümler 310 1 Ağustos 2024 #2 SoftBant dedi: Kuşatmaya girer girmez şu hatayı alıyorum: Eki Görüntüle 2270619 Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerin ne? Oyun dosya bütünlüğünü doğrulamayı denedin mi? Artı 0 Eksi
SoftBant dedi: Kuşatmaya girer girmez şu hatayı alıyorum: Eki Görüntüle 2270619 Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerin ne? Oyun dosya bütünlüğünü doğrulamayı denedin mi?
KS KS SoftBant Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #3 Rona dedi: Sistem özelliklerin ne? Oyun dosya bütünlüğünü doğrulamayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Hocam doğruladım ama olmadı ne yapacağım bilmiyorum. Sistem özelliklerim yeterli ama illahi gerekli diyorsanız atayım. Artı 0 Eksi
Rona dedi: Sistem özelliklerin ne? Oyun dosya bütünlüğünü doğrulamayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Hocam doğruladım ama olmadı ne yapacağım bilmiyorum. Sistem özelliklerim yeterli ama illahi gerekli diyorsanız atayım.