Alihan2009 Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #1 Merhaba, ben bannerlorda mod kurdum ama çalıştıramıyorum. Oyunu açıyorum mod kurulmadığı şekilde çalışıyor. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2024
Merhaba, ben bannerlorda mod kurdum ama çalıştıramıyorum. Oyunu açıyorum mod kurulmadığı şekilde çalışıyor. Nasıl çözebilirim?
hardbroman Decapat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 377 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #2 Alihan2009 dedi: Merhaba, ben bannerlorda mod kurdum ama çalıştıramıyorum. Oyunu açıyorum mod kurulmadığı şekilde çalışıyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Ana modlar var onları yükledinizmi butterlib falan vardı isimlerini tam hatırlamıyorum. Artı 0 Eksi
Alihan2009 dedi: Merhaba, ben bannerlorda mod kurdum ama çalıştıramıyorum. Oyunu açıyorum mod kurulmadığı şekilde çalışıyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Ana modlar var onları yükledinizmi butterlib falan vardı isimlerini tam hatırlamıyorum.
hzlazkopat Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #3 Üstteki arkadaşın dediği gibi modların desteklenmesi için çeşitli mod toolları var bunları incele modların sıralamasına bak nativeden üstte olmasın modlar, yine çözülmezse modları devre dışı bırak tek tek çalıştır dene hepsini sorunlu modu bul. Artı 0 Eksi
Üstteki arkadaşın dediği gibi modların desteklenmesi için çeşitli mod toolları var bunları incele modların sıralamasına bak nativeden üstte olmasın modlar, yine çözülmezse modları devre dışı bırak tek tek çalıştır dene hepsini sorunlu modu bul.
KS KS Alihan2009 Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #4 hardbroman dedi: Ana modlar var onları yükledinizmi butterlib falan vardı isimlerini tam hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Onlrı indirdim oyunu açarken başlatma konsolunu açmadan direk oyunu açıyor modu aktifleştiremiyorum. bu açılmıyor bende Alihan2009 dedi: Onlrı indirdim oyunu açarken başlatma konsolunu açmadan direk oyunu açıyor modu aktifleştiremiyorum. bu açılmıyor bende Genişletmek için tıkla... launcher Alihan2009 dedi: Onlrı indirdim oyunu açarken başlatma konsolunu açmadan direk oyunu açıyor modu aktifleştiremiyorum. Bu açılmıyor bende. Launcher. Genişletmek için tıkla... Launcher'i açmadan direk oyunu açıyor o yüzden modu kuramıyorum. Son düzenleme: 11 Mart 2024 Artı 0 Eksi
hardbroman dedi: Ana modlar var onları yükledinizmi butterlib falan vardı isimlerini tam hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Onlrı indirdim oyunu açarken başlatma konsolunu açmadan direk oyunu açıyor modu aktifleştiremiyorum. bu açılmıyor bende Alihan2009 dedi: Onlrı indirdim oyunu açarken başlatma konsolunu açmadan direk oyunu açıyor modu aktifleştiremiyorum. bu açılmıyor bende Genişletmek için tıkla... launcher Alihan2009 dedi: Onlrı indirdim oyunu açarken başlatma konsolunu açmadan direk oyunu açıyor modu aktifleştiremiyorum. Bu açılmıyor bende. Launcher. Genişletmek için tıkla... Launcher'i açmadan direk oyunu açıyor o yüzden modu kuramıyorum.