Bannerlord mod kurulmuyor

Rovelve

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba Vortex ile mod kuruyorum harmony falan ama gidip appdata klasörüne kuruyor. Oyundaki modules klasörü hala boş altta örneği var oyunun mod klasörünü (modules) klasörünü seçince de şöyle bir hata veriyor. (aşağıda resimde) yardımcı olur musunuz?

Elim ile modules klasörüne attım bu sefer oyuna girerken şöyle hatalar alıyorum ayrıca diğer yüklediğim modlar oyunda gözükmüyor(Launcher'de gözüküyor)

Bu hatayı tüm modlar için veriyor

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    250,4 KB · Görüntüleme: 45
  • Ekran Alıntısı.PNG
    27 KB · Görüntüleme: 44
  • Ekran Alıntısı.PNG
    55,9 KB · Görüntüleme: 38
  • Ekran Alıntısı.PNG
    2,4 MB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
tamamdır. bu arada hata ekranı böyle

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    3 MB · Görüntüleme: 25
Dediklerimi yaptığın halde mi hata aldın?

Ve giriş yaparken masaüstünde oluşturduğun kısa yoldan girdin bannerlorddan değil değil mi?
Şuan videonuzu izliyorum

Şuan videonuzu izliyorum
ayrıca yönetici şifresi başkasında o yüzden dosya konumunu direk masaüstüne kurdum sıkıntı ondan değildir değilmi? çünkü modsuz halde oynayabiiyorum

Şuan videonuzu izliyorum

ayrıca yönetici şifresi başkasında o yüzden dosya konumunu direk masaüstüne kurdum sıkıntı ondan değildir değilmi? çünkü modsuz halde oynayabiiyorum
Yönetici şifresinden kastın nedir

yönetici olarak felan çalıştırınca şifre istiyor kısıtlı yani birnevi. program filese felan erşim yok masaüstüne kuruyorum oyunları

bu blse felan kurdum aynı sizin yaptığınız gibi ama tıklayınca tepki vermiyor

Dediklerimi yaptığın halde mi hata aldın?

Ve giriş yaparken masaüstünde oluşturduğun kısa yoldan girdin bannerlorddan değil değil mi?
launcher.native den açıyorum oyunu

Şifreleme hakkında pek bir bilgim yok. Kurulumu aynı şekilde yaptıysan masaüstünde en son oluşturduğumuz kısayola tıklayarak gir.

Şifreleme hakkında pek bir bilgim yok. Kurulumu aynı şekilde yaptıysan masaüstünde en son oluşturduğumuz kısayola tıklayarak gir.
kısayola tıklıyorum herhangi bir tepki vermiyor ayrıca bu gaming klasöründe birsürü dosya var blse nin gaming klasörünü atınca eski dosyalar gitti

kısayola tıklıyorum herhangi bir tepki vermiyor ayrıca bu gaming klasöründe birsürü dosya var blse nin gaming klasörünü atınca eski dosyalar gitti
Hocam bannerlordda bin klasörünü ve modules klasörünün fotoğrafını atar mısın

Dosya Ekleri

• ana klasör.PNG
    141,3 KB · Görüntüleme: 18
  • bin.PNG
    63,3 KB · Görüntüleme: 17
  • gaming.PNG
    103,3 KB · Görüntüleme: 18
  • modules.PNG
    73,3 KB · Görüntüleme: 24
Kısa yol oluşturulmamış ya da hatalı oluşmuş olabilir diye düşünüyorum girmeyi Win64_Shipping_Client dosyasından Bannerlord.BLSE.Launcher.exe ye tıklayarak girmeyi dene. çift tıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…