D Def2Easy0 Femtopat Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2025 #1 Bannerlord'a mod kurmak istiyorum. Gerekli dosyaları indirdim. Oyun içinde bir şey mi yapmam lazım? Ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bannerlord'a mod kurmak istiyorum. Gerekli dosyaları indirdim. Oyun içinde bir şey mi yapmam lazım? Ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.
BluedragonSelim Picopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 385 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2025 #2 Def2Easy0 dedi: Bannerlord'a mod kurmak istiyorum. Gerekli dosyaları indirdim. Oyun içinde bir şey mi yapmam lazım? Ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sıralamayı ayarlamalısınız DLL dosyalarını ayarlamalarsınız. Aynı zamanda uyumlu olmaları lazım.
Def2Easy0 dedi: Bannerlord'a mod kurmak istiyorum. Gerekli dosyaları indirdim. Oyun içinde bir şey mi yapmam lazım? Ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sıralamayı ayarlamalısınız DLL dosyalarını ayarlamalarsınız. Aynı zamanda uyumlu olmaları lazım.
lastquise Picopat Katılım 22 Haziran 2025 Mesajlar 342 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2025 #3 Def2Easy0 dedi: Bannerlord'a mod kurmak istiyorum. Gerekli dosyaları indirdim. Oyun içinde bir şey mi yapmam lazım? Ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Oyunu açmadan önce gelen pencere yerinde indirdiğin modun tikini açman lazım. Çakışacak başka mod var ise çalışmayabilir
Def2Easy0 dedi: Bannerlord'a mod kurmak istiyorum. Gerekli dosyaları indirdim. Oyun içinde bir şey mi yapmam lazım? Ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Oyunu açmadan önce gelen pencere yerinde indirdiğin modun tikini açman lazım. Çakışacak başka mod var ise çalışmayabilir
D Def2Easy0 Femtopat Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2025 #4 lastquise dedi: Oyunu açmadan önce gelen pencere yerinde indirdiğin modun tikini açman lazım. Çakışacak başka mod var ise çalışmayabilir Genişletmek için tıkla... hocam harmony butterlib menu v5 bide oynamak istedğim mod ne yapmam lazım suan
lastquise dedi: Oyunu açmadan önce gelen pencere yerinde indirdiğin modun tikini açman lazım. Çakışacak başka mod var ise çalışmayabilir Genişletmek için tıkla... hocam harmony butterlib menu v5 bide oynamak istedğim mod ne yapmam lazım suan