Bannerlord mod kurulumu nasıl yapılır?

Beshran

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar neden bilmiyorum ama asla bannerlorda mod kuramıyorum. Vortex'te görüntü fotoda gözüktüğü gibi. Modları ilk yüklediğimde hepsinde mavi renkte uninstalled yazıyordu, enabled seçeneğine bassam da düzelmiyordu. Sonra .Net dosyasını tekrar yükleme yerine geldiğimde onar seçeneği geldi ona bastım. Bir süre sonra bilgisayarı yeniden başlatmamı istedi ben de yeniden başlattım. Açıldığında Vortex'te görüntü buydu Bannerlord'da 7 mod aktif görünüyordu ancak oyuna girdiğimde istediğim hiçbir modu göremedim ve girme esnasında birçok error diye bildirim geldi peş peşe. Bir mod kuracağım diye kafayı yiyorum yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• ss.png
    ss.png
    111,1 KB · Görüntüleme: 44
Hocam ben bütün modları manuel kurmuştum ve haliyle o şekilde anlatacağım. (modların oynadığınız oyun sürümü ile uyumlu olmasına dikkat edin çünkü en önemli nokta orası.) Öncelikle 4 ana Mod'u kurup sıralarını düzgün şekilde Launcher'da yerleştireceksiniz, devamında kurmak istediğiniz modu indirip klasörüne girin. Oyunun kurulu olduğu yerdeki dosyaların bazılarını, mod klasöründe çıkmış şekilde göreceksiniz bir iki klasöre girince. O dosyaları görünce bir tık geriye gelin ve o mod klasörünü kopyalayıp, oyunun kurulu olduğu yerdeki "modules" klasörüne atacaksınız. Geriye sadece Launcher üzerinden aktif etmek geliyor. Saatlerimi sırf bir hatayı düzeltmek için harcadığımı bilirim ben Bannerlord'da, gerçekten çok kanser edici bir iştir. İsim veremem sanırım ama YouTube üzerinden Bannerlord videolarını çeken ve en çok abonesi olan bir kanal var onu bulun, ismide kuzaitlerin hükümdarının ismi. Onun Discord kanalında bayağı bir yardımlaşma vardı, oradan yardım alabilirsiniz eğer kapanmadıysa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı