Necmi22 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #1 Merhaba. Bannerlord'da telepathy adlı modu yukleme calıstım fakat crash verdi. Bundan önce de birkac mod yuklmeye calısmıstım yine aynısı olmustu. Yardım edebilecek biri var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2023
Merhaba. Bannerlord'da telepathy adlı modu yukleme calıstım fakat crash verdi. Bundan önce de birkac mod yuklmeye calısmıstım yine aynısı olmustu. Yardım edebilecek biri var mı?
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #2 Modların uyumlu olduğu sürümler var. Yeni güncelleme geldiyse bazı modlar sorun yaratabiliyor. Hangi sürümü önerdiklerine baktın mı? Artı 0 Eksi
Modların uyumlu olduğu sürümler var. Yeni güncelleme geldiyse bazı modlar sorun yaratabiliyor. Hangi sürümü önerdiklerine baktın mı?
KS KS Necmi22 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #3 Evet surumlerin hepsi benim surumumle uyumlu. Artı 0 Eksi