Bannerlord modlar nasıl kurulur?

Manuel ve Vortex ile mod kurmayı denedim. Manuel kurarsam safe mode hatalarını alıyorum. Oyun açılmadan Crash verip atıyor.
Vortex kullandığımda ise .bin dosyalarını indirmiyor Vortex. Dolayısıyla oyuna girerken dll'ler eksik hatası alıyorum.
Modları nasıl kurabilirim acaba?

Bannerlorda Vortexle mod kuramazsın. Manuel kurman lazım. Safe mode hatası senin yüzünden oluyordur. Oyun sürümüyle indirdiğin modların sürümünün uyuştuğundan emin ol. Ayrıca hangi modları indirip safe mode hatası aldın, oyunun sürümü ne, bunları da belirtirsen daha iyi olur.

Bannerlorda Vortexle mod kuramazsın. Manuel kurman lazım. Safe mode hatası senin yüzünden oluyordur. Oyun sürümüyle indirdiğin modların sürümünün uyuştuğundan emin ol. Ayrıca hangi modları indirip safe mode hatası aldın, oyunun sürümü ne, bunları da belirtirsen daha iyi olur.
Moddb den indir sorun çıkmaz

Hocam oyunum 1.2.12 sürümü. Youtube'dan baktığımda sürekli vortex kullanılmış. Ayriyetten manuel indirdiğimde de
"the application faced a problem we need to collect necessary files to fix this problem" hatası alıyorum.

Moddb den indir sorun çıkmaz
Moddb'de Diplomacy modu falan bulamadım.

Daha hiçbir modu indiremeden harmony indirdiğim gibi bu hatayı aldım.

Son düzenleme:
Oyunun crackmı. Manuel kurmak çok basit 4 ana modu atacaksın sonra istediğin uyumlu sürümü olan modu yapıştırıcaksın bazen uyumlu yazsada sende hata verebilir modlar harmony hatayı vermiyordur sende bir sıkıntı var demek ki.

Oyunun crackmı. Manuel kurmak çok basit 4 ana modu atacaksın sonra istediğin uyumlu sürümü olan modu yapıştırıcaksın bazen uyumlu yazsada sende hata verebilir modlar harmony hatayı vermiyordur sende bir sıkıntı var demek ki.
Hayır Harmony veriyordu. Kaldı ki başta Taleworld'sun kendi forumu olmak üzere reddit dahil birçok sitede bu sorunu alan tonla kişi var. Bahsettiğiniz 4 ana mod zaten sorun çıkarıyordu.
Korsanda sorun çıktı. Gamepass'ten alınca düzeldi gibi. Oyuna girip oynuyorum. Arada nedensiz şekilde hiçbir hata vermeden aniden oyun kapanıyor. Onun dışı normal şuan.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı