Bannerlord modlu vs modsuz campaign

leak

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, Bannerlord'a ilk başladığımda oyunda mod olduğunu bile bilmiyordum fakat oyunda gelişip ilerleyene kadar. Oyuna yeni modlar ekledikçe oyundaki crashler artmaya başladı ve oyuna olan zevkim kaçtı. Crashlerden dolayı değil modlarla orijinalliği kaçmış gibi oluyor, sizlerden sadece fikir istiyorum. Ayrıca oyunu campaign modunda oynuyorum harbiden orijinalliği kaçtı gibi. Siz olsanız modlu mu oynardınız yoksa modsuz mu? Yoksa, sadece bazı işe yarar modları mı koyardınız? Teşekkürler, saygılar.

İlk önce modsuz oynardım ondan sonra sıkılırsam modlu oynardım sizin yerinizde olsam.

Ben osmanlı askerleri modu ve RBM modu ile kendi kendime roleplay yaparak oynuoyrdum çok sarıyor. Birde yakında gerçek dünya haritası fakat 1000 yıllarında geçen bir mod gelecek onu oynamayı düşünüyorum.

Ben osmanlı askerleri modu ve RBM modu ile kendi kendime roleplay yaparak oynuoyrdum çok sarıyor. Birde yakında gerçek dünya haritası fakat 1000 yıllarında geçen bir mod gelecek onu oynamayı düşünüyorum.
Europe Campaign Map'i mi diyorsunuz?

İlk önce modsuz oynardım ondan sonra sıkılırsam modlu oynardım sizin yerinizde olsam.
Hatayı da orda yaptım aslında, modsuz oynarken sıkılmıyordum ama nasıl oluyormuş diye modlar eklemeye başladım o yüzden sıkmaya başladı.

Dostum mod dediğin zevk almak için yapılan bir şey, zevk almıyorsan almadıklarını sil.
Öyle yapacağım. Teşekkürler.

Europe Campaign Map'i mi diyorsunuz?

Hatayı da orda yaptım aslında, modsuz oynarken sıkılmıyordum ama nasıl oluyormuş diye modlar eklemeye başladım o yüzden sıkmaya başladı.
Baktım o galiba evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…