V Varyaron Kilopat Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2020 #1 Merhaba, dün oyunu aldım fakat nasıl Krallık kuruyoruz bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2020
PanxeR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2018 Mesajlar 1.847 Çözümler 16 31 Mart 2020 #2 Ne yaparsan yap pintipandadan izleme oyunu gerçekten çok çok kötü oynuyor.
inPijamas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 3.247 Makaleler 6 Çözümler 8 Yer Tir ná Lia 31 Mart 2020 #3 Sanırım bu mekanik DLC ile gelecekmiş. Sürprizbozan Şaka bir yana tam sürüm ile gelecek sanırım ya da yapılacak updateler ile.
Sanırım bu mekanik DLC ile gelecekmiş. Sürprizbozan Şaka bir yana tam sürüm ile gelecek sanırım ya da yapılacak updateler ile.
Thekeysi Megapat Katılım 8 Mayıs 2017 Mesajlar 463 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2020 #4 PanxeR dedi: Ne yaparsan yap pintipandadan izleme oyunu gerçekten çok çok kötü oynuyor. Genişletmek için tıkla... Panda'nın iyi oynadığı oyun yok ki zaten ama sohbeti iyi işte ondan izleniyor neyse konuyu baltalamim.
PanxeR dedi: Ne yaparsan yap pintipandadan izleme oyunu gerçekten çok çok kötü oynuyor. Genişletmek için tıkla... Panda'nın iyi oynadığı oyun yok ki zaten ama sohbeti iyi işte ondan izleniyor neyse konuyu baltalamim.
Agnes Kilopat Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 1.253 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2020 #5 Varyaron dedi: Merhaba, dün oyunu aldım fakat nasıl Krallık kuruyoruz bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Jahrein veya Elraenn'den izlemenizi tavsiye ederim
Varyaron dedi: Merhaba, dün oyunu aldım fakat nasıl Krallık kuruyoruz bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Jahrein veya Elraenn'den izlemenizi tavsiye ederim
V Varyaron Kilopat Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2020 #6 Oyunda yüksek oranda optimizasyon problemi var gibi gözüküyor