E Er rayn Centipat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #1 Bannerlord almak istiyorum Game Pass'te çıktığı ilk zamanlar oynamıştım bayağı zevkliydi fakat 150TL oldu. Steam hesabımda CS'den kazandığım 11.50 $ var Bannerlord veya AAA oyunlar Next fest de indirime giriyor mu?
Bannerlord almak istiyorum Game Pass'te çıktığı ilk zamanlar oynamıştım bayağı zevkliydi fakat 150TL oldu. Steam hesabımda CS'den kazandığım 11.50 $ var Bannerlord veya AAA oyunlar Next fest de indirime giriyor mu?
thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.319 Çözümler 11 3 Şubat 2024 #2 Er rayn dedi: Bannerlord almak istiyorum Game Pass'te çıktığı ilk zamanlar oynamıştım bayağı zevkliydi fakat 150TL oldu. Steam hesabımda CS'den kazandığım 11.50 $ var Bannerlord veya AAA oyunlar Next fest de indirime giriyor mu? Genişletmek için tıkla... Bende bekliyorum iade etmiştim 149 TL civarında iken alıp bin pişman oldum bir de dolarla alacağız.
Er rayn dedi: Bannerlord almak istiyorum Game Pass'te çıktığı ilk zamanlar oynamıştım bayağı zevkliydi fakat 150TL oldu. Steam hesabımda CS'den kazandığım 11.50 $ var Bannerlord veya AAA oyunlar Next fest de indirime giriyor mu? Genişletmek için tıkla... Bende bekliyorum iade etmiştim 149 TL civarında iken alıp bin pişman oldum bir de dolarla alacağız.