SarışınHastası Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 456 17 Ağustos 2023 #1 Bannerlord aldım ama Online'da arkadaşım ile birlikte Single gibi oynayabiliyor muyuz ya da Online nasıl oluyor, bilgilendirir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2023
Bannerlord aldım ama Online'da arkadaşım ile birlikte Single gibi oynayabiliyor muyuz ya da Online nasıl oluyor, bilgilendirir misiniz?
U uyuyan sultan hakim Hectopat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 524 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #2 SarışınHastası dedi: Bannerlord aldım ama Online'da arkadaşım ile birlikte Single gibi oynayabiliyor muyuz ya da Online nasıl oluyor, bilgilendirir misiniz? Genişletmek için tıkla... hocam sizi direk meydana atıyor single moddaki gibi değil coop yok maalesef o yüzden single gibi oynayamazsınız
SarışınHastası dedi: Bannerlord aldım ama Online'da arkadaşım ile birlikte Single gibi oynayabiliyor muyuz ya da Online nasıl oluyor, bilgilendirir misiniz? Genişletmek için tıkla... hocam sizi direk meydana atıyor single moddaki gibi değil coop yok maalesef o yüzden single gibi oynayamazsınız
SarışınHastası Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 456 18 Ağustos 2023 #3 uyuyan sultan hakim dedi: Hocam sizi direk meydana atıyor Single moddaki gibi değil coop yok maalesef o yüzden Single gibi oynayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Meydana atınca ne yapıyoruz sadece pvpmi mevcut?
uyuyan sultan hakim dedi: Hocam sizi direk meydana atıyor Single moddaki gibi değil coop yok maalesef o yüzden Single gibi oynayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Meydana atınca ne yapıyoruz sadece pvpmi mevcut?
47rapflexx Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 615 Çözümler 5 18 Ağustos 2023 #4 SarışınHastası dedi: Meydana atınca ne yapıyoruz sadece pvpmi mevcut? Genişletmek için tıkla... Hocam bildiğim kadarıyla RP sunucuları var. Onun haricinde PvP sunucuları var.
SarışınHastası dedi: Meydana atınca ne yapıyoruz sadece pvpmi mevcut? Genişletmek için tıkla... Hocam bildiğim kadarıyla RP sunucuları var. Onun haricinde PvP sunucuları var.