Bannerlord oynanmaya değer mi?

Makaleler
3
Daha fazla  
Meslek
Palyaço
Warband'de çok uzun vakitler geçirmiş ve gayet de sevmiştim oyunu. Bannerlord'un Warband'e göre sadece grafiksel olarak geliştiğini söyleyenler olduğu için oyunu almakla almamak arasında kaldım.
Oyunu oynayanlar varsa oyunu tavsiye ederler mi, sürükleyiciliği Warband'e göre daha mı fazla yoksa az mı? Yapılacak çeşitli görevler Warband'ten daha mı fazla yoksa aynı mı?
Oyunu kısaca Warband'in üstüne eklediklerini söylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üzerinden 1 yıl geçtikten sonra bazı değişikler oldu elbette. Mesela görevler açısından gerçekten bir çeşitlilik olduğunu anlayabilirsin. Bir kere oyunun grafikleri zaten tartışılmayacak derecede gelişmiş durumda. Şehir tasarımları, karakterler, askerler, zırhlar, kılıçlar, sivil kıyafetler gerçekten yenilikler var. Ben sıkılmadan 1000 saat geçirebilirim. Sonuçta Mount & Blade kendileri. Ben pişman olacağınızı asla düşünmüyorum açıkçası. Ama bazı teknik sorunlar hala daha devam ediyor ve bunlar can sıkabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı