SoftBant Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #1 Ansiklopediyi açıyorum ve rastgele karakterin üstüne tıklıyorum sonrasında oyun donuyor ve atıyor. Çözümü nedir biliyor musunuz?
Ansiklopediyi açıyorum ve rastgele karakterin üstüne tıklıyorum sonrasında oyun donuyor ve atıyor. Çözümü nedir biliyor musunuz?
Kaiselk Decapat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 614 Çözümler 3 Yer Kocaeli / İzmit Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel Core i7-11370H 3.30 GHz Ekran Kartı: Geforce GTX 1650 4GB RAM: 8GB SSD: 512GB Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #2 SoftBant dedi: Ansiklopediyi açıyorum ve rastgele karakterin üstüne tıklıyorum sonrasında oyun donuyor ve atıyor. Çözümü nedir biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Mod kurdunuz mu? Bazen modlar sebebiyle crash yenebiliyor. Artı 0 Eksi
SoftBant dedi: Ansiklopediyi açıyorum ve rastgele karakterin üstüne tıklıyorum sonrasında oyun donuyor ve atıyor. Çözümü nedir biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Mod kurdunuz mu? Bazen modlar sebebiyle crash yenebiliyor.
KS KS SoftBant Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #3 Kaiselk dedi: Mod kurdunuz mu? Bazen modlar sebebiyle crash yenebiliyor. Genişletmek için tıkla... evet kurdum Artı 0 Eksi
Kaiselk dedi: Mod kurdunuz mu? Bazen modlar sebebiyle crash yenebiliyor. Genişletmek için tıkla... evet kurdum
Kaiselk Decapat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 614 Çözümler 3 Yer Kocaeli / İzmit Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel Core i7-11370H 3.30 GHz Ekran Kartı: Geforce GTX 1650 4GB RAM: 8GB SSD: 512GB Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #4 SoftBant dedi: evet kurdum Genişletmek için tıkla... Modların sürümü ve sıralaması önemli. Bu video yardımcı olabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
SoftBant dedi: evet kurdum Genişletmek için tıkla... Modların sürümü ve sıralaması önemli. Bu video yardımcı olabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
47rapflexx Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 615 Çözümler 5 29 Temmuz 2024 #5 Europe campaign map modunu mu kullanıyorsunuz? Mod listesini atarsanız bakabilirim. Artı 0 Eksi
KS KS SoftBant Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #6 Kaiselk dedi: Modların sürümü ve sıralaması önemli. Bu video yardımcı olabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... hala çözüm bulamadım hocam 47rapflexx dedi: Europe campaign map modunu mu kullanıyorsunuz? Mod listesini atarsanız bakabilirim. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Kaiselk dedi: Modların sürümü ve sıralaması önemli. Bu video yardımcı olabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... hala çözüm bulamadım hocam 47rapflexx dedi: Europe campaign map modunu mu kullanıyorsunuz? Mod listesini atarsanız bakabilirim. Genişletmek için tıkla...
Kaiselk Decapat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 614 Çözümler 3 Yer Kocaeli / İzmit Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel Core i7-11370H 3.30 GHz Ekran Kartı: Geforce GTX 1650 4GB RAM: 8GB SSD: 512GB Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #7 SoftBant dedi: hala çözüm bulamadım hocam Eki Görüntüle 2267501Eki Görüntüle 2267502Eki Görüntüle 2267503Eki Görüntüle 2267505 Genişletmek için tıkla... Bir anda mı başladı sorununuz? Yoksa bir mod indirdikten sonra mı başladı? Artı 0 Eksi
SoftBant dedi: hala çözüm bulamadım hocam Eki Görüntüle 2267501Eki Görüntüle 2267502Eki Görüntüle 2267503Eki Görüntüle 2267505 Genişletmek için tıkla... Bir anda mı başladı sorununuz? Yoksa bir mod indirdikten sonra mı başladı?
KS KS SoftBant Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #8 Kaiselk dedi: Bir anda mı başladı sorununuz? Yoksa bir mod indirdikten sonra mı başladı? Genişletmek için tıkla... Normalde olmuyordu sonrasında oyuna hiç girmeden birkaç tane mod indirdim. En son girdim ve böyle bir hata meydana gelmeye başladı. Artı 0 Eksi
Kaiselk dedi: Bir anda mı başladı sorununuz? Yoksa bir mod indirdikten sonra mı başladı? Genişletmek için tıkla... Normalde olmuyordu sonrasında oyuna hiç girmeden birkaç tane mod indirdim. En son girdim ve böyle bir hata meydana gelmeye başladı.
47rapflexx Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 615 Çözümler 5 29 Temmuz 2024 #9 En son indirdiğiniz modları tek tek kapatıp deneyin. Artı 0 Eksi
Kaiselk Decapat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 614 Çözümler 3 Yer Kocaeli / İzmit Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel Core i7-11370H 3.30 GHz Ekran Kartı: Geforce GTX 1650 4GB RAM: 8GB SSD: 512GB Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #10 SoftBant dedi: Normalde olmuyordu sonrasında oyuna hiç girmeden birkaç tane mod indirdim. En son girdim ve böyle bir hata meydana gelmeye başladı. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen sürümle ilgili sorun olabilir. Oyunun mevcut sürümü 1.2.10 fakat 1.2.9'da çoğu mod. Dismemberment da öyle sanırım, ben hiçbir yerde bulamadığım için modları kaldırdım. Artı 0 Eksi
SoftBant dedi: Normalde olmuyordu sonrasında oyuna hiç girmeden birkaç tane mod indirdim. En son girdim ve böyle bir hata meydana gelmeye başladı. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen sürümle ilgili sorun olabilir. Oyunun mevcut sürümü 1.2.10 fakat 1.2.9'da çoğu mod. Dismemberment da öyle sanırım, ben hiçbir yerde bulamadığım için modları kaldırdım.