Bannerlord parti hızı

emrhan1461

Hectopat
Daha fazla  
Parti hızının detaylarına baktığım zaman.
Sürü hızı -3 diyor ( ne inek ne domuz ne de koyun var envanterimde )
En son bir köyden inek getirme görevi almıştım, teslim ettim işte, onun bugu mu ya? Sürüm olmuş 1.5.6.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok fazla yaya askerin olursa, esirin çok olursa, ağırlığın fazla olursa, at sayısı az olursa parti hızın düşer. En net etkiyi ordundaki askerlerin büyük çoğunluğunu atlı yaparsan farkedersin.

Çok fazla askerin veya esirin varsa normal atın yeterli ise olmaz böyle bir şey.

Bildiğim kadarıyla eskiden de düşürüyordu.
Eskiden düşürdüğünü hatırlamıyordum sürü hızım 6 7 oluyordu
şuan baktığım ise hiç esirim yok ama ordu hızımı3 gösteriyor bi bakm -4 yiyorum sürü denen şeyden neyin sürüsü buuuuuuuuuuuu :D
Hocam konu dışı biliyorum ama sormak istedim Bannerlord şu an ne durumda ilk çıktığı hafta oynamıştım geri dönmeye değer gelişme var mı?

Çok fazla kasma donma yok köylerde şehirlerdeki biriyle konuşurken o bekleme kaldırımışlar direkt hızlı konuşuluyor isyan diye muhabbetler çıkmış kaçırdığım çok şey var :D bende en son 1.4'lerde oynuyordum. Ama şimdi bi sorun yaşıyorum demekki hala sıkıntılar var

Eskiden düşürdüğünü hatırlamıyordum sürü hızım 6 7 oluyordu
Şu an baktığım ise hiç esirim yok ama ordu hızımı3 gösteriyor bir bakm -4 yiyorum sürü denen şeyden neyin sürüsü buuuuuuuuuuuu :D

Çok fazla kasma donma yok köylerde şehirlerdeki biriyle konuşurken o bekleme kaldırımışlar direkt hızlı konuşuluyor isyan diye muhabbetler çıkmış kaçırdığım çok şey var :D bende en son 1.4'lerde oynuyordum. Ama şimdi bir sorun yaşıyorum demek ki hala sıkıntılar var

Şöyle bir şey deneyin oyunu kaydedin tüm atlarınızı satın, bakın bir hızın durumuna. Belki bir bug vardır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı