Bannerlord Realm of thrones modu nasıl kurulur?

Öncelikle vortex mod launcher yükleyin.

Realm of Thrones linkinden Files kısmına gelin ve en üstte yer alan 1.2.10 versiyonunu yükleyin. (Mod manager download) seçeneğini seçin.
"Ayrıca Harmony ve UIExtenderEx modları da yüklü olmalıymış bu modu yüklemek için."

Slow downloadı da seçtikten sonra vortex'i açın diye tarayıcı izin isteyecektir. Vortexi açtıktan sonra otomatik indirilecektir.

Sonra da bannerlordu açtıktan sonra mods klasöründen Harmony ve UIExtenderEx ve Ana modun solundaki tikleri aktif ettikten sonra mod aktif şekilde oynayabilirsiniz.

Lütfen bana realm of thrones 6.0 kurmak konusunda yardımcı olun. Nexus'tan Vortex kullanarak indirdim. Sürümüme uygun olan realm of thrones 6.0 bu. Nexus'ta dosyanın içeriğine baktığımda ROT-Content ROT-Core ROT-Map ve ROT-Dragon dosyaları var. Fakat ben 2 defa indirdim sadece ROT-Content dosyası mod listesinde gözüküyor ve oyun modu açmıyor. Lütfen bana nasıl yapacağım konusunda yardımcı olur musunuz ?

O mod listesinde görünmüyor zaten için rahat olsun onların sırası var sırasıyla Launcher üzerinden ayarla bu mod için harmony uıextender mod configuraion modları da yüklü olmalı oyunu açarken hata verir gibi yapar onu yoksay oyunu aç modun kurulmuş olacak modları modules klasörüne atacaksın.

tik koyamıyorum bu sorun olmaz mı

Dosya Ekleri

• mod.png
    mod.png
    1.004,1 KB · Görüntüleme: 161

Technopat Haberler

Geri
Yukarı