Ömer Atmaca Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #1 Oyun yükleme ekranı açılıyor, sonrasında safe mod hatası veriyor. Çözüm nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2023
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 3 Şubat 2023 #2 Oyun dosyalarını onarmayı deneyin. Steam'den mi yoksa Epic'ten mi aldınız? Herhangi bir mod kuruluysa modları da kaldırın, tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
Oyun dosyalarını onarmayı deneyin. Steam'den mi yoksa Epic'ten mi aldınız? Herhangi bir mod kuruluysa modları da kaldırın, tekrar deneyin.
KS KS Ömer Atmaca Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #3 curiousoftech dedi: Oyun dosyalarını onarmayı deneyin. Steam'den mi yoksa Epic'ten mi aldınız? Herhangi bir mod kuruluysa modları da kaldırın, tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Epic den aldım herhangi mod yok ama onarmama rağmen açılmıyor Artı 0 Eksi
curiousoftech dedi: Oyun dosyalarını onarmayı deneyin. Steam'den mi yoksa Epic'ten mi aldınız? Herhangi bir mod kuruluysa modları da kaldırın, tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Epic den aldım herhangi mod yok ama onarmama rağmen açılmıyor
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 5 Şubat 2023 #4 Harddisk'e mi kurulu oyun? SSD'ye kurmayı dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS Ömer Atmaca Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #5 curiousoftech dedi: Harddisk'e mi kurulu oyun? SSD'ye kurmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Yaptıktan sonra donecem şimdiden teşekkür ederim Artı 0 Eksi
curiousoftech dedi: Harddisk'e mi kurulu oyun? SSD'ye kurmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Yaptıktan sonra donecem şimdiden teşekkür ederim
ytugr4 Decapat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 347 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #6 Ben bu hatayı 2 senedir çözemiyorum. En son sinirimi bozdu Bannerlordu bırakıp Warbanda geçtim. Artı 0 Eksi