Mtahtali29 Centipat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 15 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #1 Bannerlord'da bir kervana saldırdım ve bana savaş açtılar ama krallık olmadığım için diplomasiye giremiyorum. Nasıl bitireceğim savaşı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2023
Bannerlord'da bir kervana saldırdım ve bana savaş açtılar ama krallık olmadığım için diplomasiye giremiyorum. Nasıl bitireceğim savaşı?
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.346 Makaleler 3 Çözümler 84 16 Kasım 2023 #2 Mtahtali29 dedi: Bannerlord'da bir kervana saldırdım ve bana savaş açtılar ama krallık olmadığım için diplomasiye giremiyorum. Nasıl bitireceğim savaşı? Genişletmek için tıkla... Krallığın başındaki kimse Ansiklopedi üzerinden onu bulup diyalog haline geçin sonrasında diyarlarımız barış yapmalı seçeneğini seçin. Bildiğim kadarıyla eğer güç konusunda sizden öndelerse barış yapma ihtimalleri düşüyordu. Mtahtali29 dedi: Bannerlord'da bir kervana saldırdım ve bana savaş açtılar ama krallık olmadığım için diplomasiye giremiyorum. Nasıl bitireceğim savaşı? Genişletmek için tıkla... Çözdü mü sorununu? Son düzenleme: 16 Kasım 2023
Mtahtali29 dedi: Bannerlord'da bir kervana saldırdım ve bana savaş açtılar ama krallık olmadığım için diplomasiye giremiyorum. Nasıl bitireceğim savaşı? Genişletmek için tıkla... Krallığın başındaki kimse Ansiklopedi üzerinden onu bulup diyalog haline geçin sonrasında diyarlarımız barış yapmalı seçeneğini seçin. Bildiğim kadarıyla eğer güç konusunda sizden öndelerse barış yapma ihtimalleri düşüyordu. Mtahtali29 dedi: Bannerlord'da bir kervana saldırdım ve bana savaş açtılar ama krallık olmadığım için diplomasiye giremiyorum. Nasıl bitireceğim savaşı? Genişletmek için tıkla... Çözdü mü sorununu?