Bannerlord Savaştan Kaçmak

Daha fazla  
Oyuna ikinci kez başlamayı denedim, ilk seferinde çok hoş bir başlangıç yapamamıştım. Gittim çapulcu tokatladım bol bol, 49 kişiye çıktım. Birsürü lejyonerim oldu, iyi tecrübe kastırdık. Sonra Kuzaitlere paralı asker olmaya karar verdim, haritada gideceğim yere tıklayıp telefona bakmaya başladım. Ekrana baştığımda Kuzey İmparatorluğu'nun girişine yaklaşmışım, Lucon diye bi adam 600 kişilik ordusuyla konuşmaya çalışıyor . Oyunu 5-10 saniye geriye alabileceğim veya savaştan kayıpsız kaçabileceğim bir yol, bir mod, bir hile var mı? Her şeyi tekrar yapmak istemiyorum açıkçası.

Bence var gücünüzle savaşın, oyunun keyfide böyle çıkıyor zaten şimdi geri alırsanız artık hep almaya başlarsınız böyle savaşlarda. .

Bence var gücünüzle savaşın, oyunun keyfide böyle çıkıyor zaten şimdi geri alırsanız artık hep almaya başlarsınız böyle savaşlarda. .

Tam olarak budur ya. Yenilmenin ve o yenilmenin verdiği hırs oyunu daha bir güzel yapıyor bence. Tekrar toparlanınca bir yerde o lordu gördüğünüz zaman onunla yaptığınız savaş ve moda girmeniz çok güzel bir olay . Bilmiyorum fakat ben şahsen oyuna kaptırıyorum kendimi bazen.

Oyun otamatik kayıt alıyor en son ne zaman kayıt ettiyse o zamana git başka çaresi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…