F Furkanwarband Centipat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 67 24 Ekim 2020 #1 Bannerlord orijinal fakat oyun Save failed yazıyor ve save almıyor. Benimle birlikte birçok bunu yaşayan var. Bir çözümünü bilen var mı?
Bannerlord orijinal fakat oyun Save failed yazıyor ve save almıyor. Benimle birlikte birçok bunu yaşayan var. Bir çözümünü bilen var mı?
V vaperandgamer Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #2 Hocam şöyle bir baktım da antivirüs programı engelleyebiliyormuş save oluşturmasını. Eğer kullanıyorsan kapatıp dene bakalım. Artı 0 Eksi
Hocam şöyle bir baktım da antivirüs programı engelleyebiliyormuş save oluşturmasını. Eğer kullanıyorsan kapatıp dene bakalım.
KS KS F Furkanwarband Centipat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 67 24 Ekim 2020 #3 Microsoft security essianality var kapalı bide Windows defender var oda kapalı hatta defenderı tekrar aktif bile edemiyorum Başka bir çözüm yolu varmı? Artı 0 Eksi
Microsoft security essianality var kapalı bide Windows defender var oda kapalı hatta defenderı tekrar aktif bile edemiyorum Başka bir çözüm yolu varmı?