Zacsha Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 673 Çözümler 1 25 Haziran 2020 #11 Silinen üye dedi: Oyunu iade et sana kuponlu Epic hesabı vereceğim oradan 60 TL'ye satın alırsın. Genişletmek için tıkla... Sağol ama gerek yok. Epic Games ile uğraşmak istemiyorum. Steam çok daha kullanışlı.
Silinen üye dedi: Oyunu iade et sana kuponlu Epic hesabı vereceğim oradan 60 TL'ye satın alırsın. Genişletmek için tıkla... Sağol ama gerek yok. Epic Games ile uğraşmak istemiyorum. Steam çok daha kullanışlı.
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 25 Haziran 2020 #12 Dostum altı üstü 1 saat bekleyeceksin ne bu acele? Bekle indirime girerse alırsın, girmezse yine alırsın zaten alacaksın.
Dostum altı üstü 1 saat bekleyeceksin ne bu acele? Bekle indirime girerse alırsın, girmezse yine alırsın zaten alacaksın.
Zacsha Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 673 Çözümler 1 25 Haziran 2020 #13 Teşekkürler cevaplarınız için. İndirimi beklesek daha uygun olur herhalde.