bekolacim Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 375 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 Ti 16 GB VRAM. CPU: AMD Ryzen 7500F. RAM: DDR5 32 GB RAM. Anakart: MSI Pro A620M-B Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #1 Ben 1. seviye alıyorum ama süvariye yükseltme seçeneği gelmiyor. Hazır olarak da satılmıyor 8 süvari kaldı 78 kişi orduda nasıl yapacağım?
Ben 1. seviye alıyorum ama süvariye yükseltme seçeneği gelmiyor. Hazır olarak da satılmıyor 8 süvari kaldı 78 kişi orduda nasıl yapacağım?
1 170981 Megapat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 8.761 Çözümler 54 9 Ocak 2024 #2 Her ırkın 2 asker türü vardır biri köylü biri elit "köylü". Elit üniteler genelde suvariye dönüşür onları da kalelere bağlı köylerden bulabilirsin.
Her ırkın 2 asker türü vardır biri köylü biri elit "köylü". Elit üniteler genelde suvariye dönüşür onları da kalelere bağlı köylerden bulabilirsin.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 9 Ocak 2024 #3 Elitler genelde at ile birlikte süvariye döndürülüyor. Envanterinizde at bulundurun. Detaylı bir site bıraktım oradan bakabilirsiniz. Mount & Blade II: Bannerlord Birlik Ağaçları - SaveButonu Mount & Blade II: Bannerlord birlik ağaçları listesinde en güçlü birimleri derledik. Tüm krallık www.savebutonu.com
Elitler genelde at ile birlikte süvariye döndürülüyor. Envanterinizde at bulundurun. Detaylı bir site bıraktım oradan bakabilirsiniz. Mount & Blade II: Bannerlord Birlik Ağaçları - SaveButonu Mount & Blade II: Bannerlord birlik ağaçları listesinde en güçlü birimleri derledik. Tüm krallık www.savebutonu.com
bekolacim Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 375 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 Ti 16 GB VRAM. CPU: AMD Ryzen 7500F. RAM: DDR5 32 GB RAM. Anakart: MSI Pro A620M-B Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #4 260112 dedi: Elitler genelde at ile birlikte süvariye döndürülüyor. Envanterinizde at bulundurun. Detaylı bir site bıraktım oradan bakabilirsiniz. Mount & Blade II: Bannerlord Birlik Ağaçları - SaveButonu Mount & Blade II: Bannerlord birlik ağaçları listesinde en güçlü birimleri derledik. Tüm krallık www.savebutonu.com Genişletmek için tıkla... Kuzaitler atlı okçudan süvariye dönüşüyor galiba tabloya bakınca. 170981 dedi: Her ırkın 2 asker türü vardır biri köylü biri elit "köylü". Elit üniteler genelde suvariye dönüşür onları da kalelere bağlı köylerden bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kaleli köyleri dolaştım topladım 18 tane. Son düzenleme: 9 Ocak 2024
260112 dedi: Elitler genelde at ile birlikte süvariye döndürülüyor. Envanterinizde at bulundurun. Detaylı bir site bıraktım oradan bakabilirsiniz. Mount & Blade II: Bannerlord Birlik Ağaçları - SaveButonu Mount & Blade II: Bannerlord birlik ağaçları listesinde en güçlü birimleri derledik. Tüm krallık www.savebutonu.com Genişletmek için tıkla... Kuzaitler atlı okçudan süvariye dönüşüyor galiba tabloya bakınca. 170981 dedi: Her ırkın 2 asker türü vardır biri köylü biri elit "köylü". Elit üniteler genelde suvariye dönüşür onları da kalelere bağlı köylerden bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kaleli köyleri dolaştım topladım 18 tane.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 9 Ocak 2024 #5 bekolacim dedi: Kuzaitler atlı okçudan süvariye dönüşüyor galiba tabloya bakınca. Teşekkürler kaleli köyleri dolaştım topladım 18 tane. Eki Görüntüle 2078897 Genişletmek için tıkla... Tabloyu oyun içinde de görebiliyorsunuz. Tablodaki gibi terfi alıyor askerler.
bekolacim dedi: Kuzaitler atlı okçudan süvariye dönüşüyor galiba tabloya bakınca. Teşekkürler kaleli köyleri dolaştım topladım 18 tane. Eki Görüntüle 2078897 Genişletmek için tıkla... Tabloyu oyun içinde de görebiliyorsunuz. Tablodaki gibi terfi alıyor askerler.
bekolacim Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 375 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 Ti 16 GB VRAM. CPU: AMD Ryzen 7500F. RAM: DDR5 32 GB RAM. Anakart: MSI Pro A620M-B Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #6 260112 dedi: Tabloyu oyun içinde de görebiliyorsunuz. Tablodaki gibi terfi alıyor askerler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam peki bu konu hakkında bir şey biliyorsan bakabilir misin kimse bakmadı da.
260112 dedi: Tabloyu oyun içinde de görebiliyorsunuz. Tablodaki gibi terfi alıyor askerler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam peki bu konu hakkında bir şey biliyorsan bakabilir misin kimse bakmadı da.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 10 Ocak 2024 #7 bekolacim dedi: Teşekkürler hocam peki bu konu hakkında bir şey biliyorsan bakabilir misin kimse bakmadı da. Genişletmek için tıkla... Hiç mod kurmadım bir bilgim yok.
bekolacim dedi: Teşekkürler hocam peki bu konu hakkında bir şey biliyorsan bakabilir misin kimse bakmadı da. Genişletmek için tıkla... Hiç mod kurmadım bir bilgim yok.