ibrahimkocal
Hectopat
Daha fazla
Normalde Warband bile oynamayan ben ve strateji oyunlarını bilmeyen ben, galiba Panda'yı izlemekten çok keyif aldım ve çok oynamak istedim. Geçen sene bu zamanlara doğru 47 saat oynadım. Komplodan sonra Kuzait ile önceden Sturgiya tarafını ele geçirdiğim bütün yerleri savunmaya çalıştım. Ama bu sefer Kuzait'in ana toprakları gidiyordu. Sturgiya tarafını maalesef bıraktım, özellikle benim olan yerlerdi. Sturgiya tarafı GG oldu, Ana yerleri hem korumaya çalışıkren hem de fetih yapmaya çalıştım, çok çabaladım denedim ama bir gün orduların hep düşmesi, kuşatma üstüne kuşatma alttan güney ortadan batı kuzey falan derken oyunu saldım.
Ama şimdi 1 sene üstüne tekrar oynayasım geldi ama yine böyle bir gün bırakacakmışım gibi hissediyorum. Ya bu oyunu oynayıp gelişebilecek kadar strateji bilmiyorum ya da sabrım buna müsaade etmiyor, bilmiyorum. Sizce Mount&Blade Bannerlord'u tekrar bir denemeli miyim, veya herhangi bir tavsiyeniz var mıdır? Şimdiden herkese teşekkür ederim
Ama şimdi 1 sene üstüne tekrar oynayasım geldi ama yine böyle bir gün bırakacakmışım gibi hissediyorum. Ya bu oyunu oynayıp gelişebilecek kadar strateji bilmiyorum ya da sabrım buna müsaade etmiyor, bilmiyorum. Sizce Mount&Blade Bannerlord'u tekrar bir denemeli miyim, veya herhangi bir tavsiyeniz var mıdır? Şimdiden herkese teşekkür ederim