Bannerlord tekrar denenmeli mi?

ibrahimkocal

Hectopat
Daha fazla  
Normalde Warband bile oynamayan ben ve strateji oyunlarını bilmeyen ben, galiba Panda'yı izlemekten çok keyif aldım ve çok oynamak istedim. Geçen sene bu zamanlara doğru 47 saat oynadım. Komplodan sonra Kuzait ile önceden Sturgiya tarafını ele geçirdiğim bütün yerleri savunmaya çalıştım. Ama bu sefer Kuzait'in ana toprakları gidiyordu. Sturgiya tarafını maalesef bıraktım, özellikle benim olan yerlerdi. Sturgiya tarafı GG oldu, Ana yerleri hem korumaya çalışıkren hem de fetih yapmaya çalıştım, çok çabaladım denedim ama bir gün orduların hep düşmesi, kuşatma üstüne kuşatma alttan güney ortadan batı kuzey falan derken oyunu saldım.

Ama şimdi 1 sene üstüne tekrar oynayasım geldi ama yine böyle bir gün bırakacakmışım gibi hissediyorum. Ya bu oyunu oynayıp gelişebilecek kadar strateji bilmiyorum ya da sabrım buna müsaade etmiyor, bilmiyorum. Sizce Mount&Blade Bannerlord'u tekrar bir denemeli miyim, veya herhangi bir tavsiyeniz var mıdır? Şimdiden herkese teşekkür ederim ☺️

Bence bir sürüm daha güncellenmesini bekle sonra başla. En güncel haliyle başlaması zevkli oluyor. Beta'dan çıkmış olsa da hala oyun tam olarak tamam değil bana göre.

Bence kesinlikle oynayın Warband'ı da oynamış biri olarak 3-5 ayda bir tekrar 0'dan save başlarım ve her seferinde öncekilerden çok daha zevkli geliyor bana hatta bende sizin gibi taktik falan yapamayan biriyim. Ama bir sır vereyim, bütün ordunuzu atlı süvariler yapın okçular da dahil olmak üzere hiç daha taktiğe ihtiyacınız yok saldır emri verin gitsin.

Bannerlord'u bitirmek için gerçekten büyük irade lazım 500 saat civarında oynadım. Ve oyunu daha hiç bitirmek kısmet olmadı. Ben genelde senin yaşadığın evreleri geçip bir sonra ki asker topla savaş evresine gelince sıkılıp bırakıyorum. Asker toplamaya üşeniyorum.

Deli gibi para geldikten sonra ve yanında ki lordlar güçlü ise kaybetmiyorsun. Ama focus atarak oynaman lazım. Mesela kuşatmalara kuzaitten başla ki arkan sağlamda kalsın gibi. Ortada kabak gibi kalırsan zor olur.

Zaten para kasma işini iyi yaparsan sürekli lord çekersin ve rahat edersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı