R Ralsea Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #1 Bannerlord indirdim, oyun açılıyor sıkıntı yok ama mod kurduğumda bu uyarıyı alıyorum ve oyun kapanıyor. Modların sıralamasına oyun versiyonuyla uyumlu olmasına dikkat ettim. Nedir bunun çözümü? Yardım edenlere teşekkürler.
Bannerlord indirdim, oyun açılıyor sıkıntı yok ama mod kurduğumda bu uyarıyı alıyorum ve oyun kapanıyor. Modların sıralamasına oyun versiyonuyla uyumlu olmasına dikkat ettim. Nedir bunun çözümü? Yardım edenlere teşekkürler.
Agony29 Centipat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #2 Reis çözebildinmi Artı 0 Eksi
KS KS R Ralsea Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #3 Agony29 dedi: Reis çözebildinmi Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum tam ama oyunu orijinal indirdiğimde olmuştu sanırım. Artı 0 Eksi
Agony29 dedi: Reis çözebildinmi Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum tam ama oyunu orijinal indirdiğimde olmuştu sanırım.