Bannerlord ticaret yapmak için öneriler

mustafaisqq

Picopat
Daha fazla  
Bannerlord'da ticaret kasmam lazım ama hangi şehirden ucuza alıp hangi şehirde pahalıya satacağımı nasıl öğrenebilirim veya başka taktikler var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bannerlord'da ticaret kasmam lazım ama hangi şehirden ucuza alıp hangi şehirde pahalıya satacağımı nasıl öğrenebilirim veya başka taktikler var mı?
Yoldaki tüccarlarla konuşabilirsin. Bunun dışında en iyisi demircilik üzerinden para kazanabilirsin.

Gümüş ve şarap atölyeleri en iyi yatırımlardandır kesinlikle yapınız.

Yoldaki tüccarlarla konuşabilirsin. Bunun dışında en iyisi demircilik üzerinden para kazanabilirsin.
demircilikten para kazanıyorum ama tüm parçaları açmama rağmen 10k falan alıyorum yüzden ticareti geliştirip daha pahalıya satıcam

demircilikten para kazanıyorum ama tüm parçaları açmama rağmen 10k falan alıyorum yüzden ticareti geliştirip daha pahalıya satıcam
Demircilik seviyeniz ne bilmiyorum ama YouTube üzerinden rehber videosu izlerseniz daha iyi anlarsınız ve hiçbir zaman para sıkıntınız olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…