G_JCaesar Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 461 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #11 RainbowwOnSky dedi: Steam kış indirimi başlamak üzere o zaman alırsın Genişletmek için tıkla... Kış indirimleri çoktan bitmedi mi ya?
RainbowwOnSky dedi: Steam kış indirimi başlamak üzere o zaman alırsın Genişletmek için tıkla... Kış indirimleri çoktan bitmedi mi ya?
A Akiran Picopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 176 Makaleler 1 19 Aralık 2020 #12 M7sTy dedi: Arkadaşlar 104 TL'm bulunuyor fakat oyun 119.90 bunu nasıl çözebilirim? 5 yıldır bu oyunu bekliyordum çok acı. Genişletmek için tıkla... Epic Games Store'dan hesap açın ve ardından bugün bedava olan oyunu hesabınıza ekleyin: Her Hafta Ücretsiz Bir Oyun Al | Epic Games Store Bugün ücretsiz bir oyun indir veya oynaması ücretsiz bir oyunun topluluğuna katıl! www.epicgames.com Ardından Bannerlord'a giriş yaparak 'satın al' a tıklayın ve 60 TL'lik indirim kuponunu seçin: Mount & Blade II: Bannerlord | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store Mount & Blade II: Bannerlord oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et! www.epicgames.com Bu sayede oyunu 60 TL'ye satın almış olacaksınız.
M7sTy dedi: Arkadaşlar 104 TL'm bulunuyor fakat oyun 119.90 bunu nasıl çözebilirim? 5 yıldır bu oyunu bekliyordum çok acı. Genişletmek için tıkla... Epic Games Store'dan hesap açın ve ardından bugün bedava olan oyunu hesabınıza ekleyin: Her Hafta Ücretsiz Bir Oyun Al | Epic Games Store Bugün ücretsiz bir oyun indir veya oynaması ücretsiz bir oyunun topluluğuna katıl! www.epicgames.com Ardından Bannerlord'a giriş yaparak 'satın al' a tıklayın ve 60 TL'lik indirim kuponunu seçin: Mount & Blade II: Bannerlord | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store Mount & Blade II: Bannerlord oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et! www.epicgames.com Bu sayede oyunu 60 TL'ye satın almış olacaksınız.
M7sTy Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 477 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #13 Arkadaşlar steamdan almam gerek.
SAMUR4I Megapat Katılım 13 Haziran 2015 Mesajlar 550 Çözümler 2 19 Aralık 2020 #14 G_JCaesar dedi: Kış indirimleri çoktan bitmedi mi ya? Genişletmek için tıkla... 22 Aralıkta başlayacak.
G_JCaesar dedi: Kış indirimleri çoktan bitmedi mi ya? Genişletmek için tıkla... 22 Aralıkta başlayacak.
M7sTy Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 477 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #15 Betadaki oyun bu fiyattan aşağıda düşmez. 20TL verebilecek arkadaşımız varsa geri öderim.
EMESTI Hectopat Katılım 21 Mart 2018 Mesajlar 180 Makaleler 5 Çözümler 4 20 Aralık 2020 #16 M&B II Bannerlord'u 41₺'ye Almak isimli konuyu ziyaret edebilirsiniz.
M7sTy Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 477 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #17 EMESTI dedi: M&B II Bannerlord'u 41₺'ye Almak isimli konuyu ziyaret edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Steamda param Epic'ten alamam maalesef. Başka oyun alacağım muhtemelen gönderin önerileri .
EMESTI dedi: M&B II Bannerlord'u 41₺'ye Almak isimli konuyu ziyaret edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Steamda param Epic'ten alamam maalesef. Başka oyun alacağım muhtemelen gönderin önerileri .
F Furkan___ Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 521 Makaleler 1 Çözümler 1 22 Aralık 2020 #18 M7sTy dedi: Arkadaşlar 104 TL'm bulunuyor fakat oyun 119.90 bunu nasıl çözebilirim? 5 yıldır bu oyunu bekliyordum çok acı. Genişletmek için tıkla... Epic games te şuan kupon ile 60TL alabilirsin. Ama modları internetten indirmen gerekir.
M7sTy dedi: Arkadaşlar 104 TL'm bulunuyor fakat oyun 119.90 bunu nasıl çözebilirim? 5 yıldır bu oyunu bekliyordum çok acı. Genişletmek için tıkla... Epic games te şuan kupon ile 60TL alabilirsin. Ama modları internetten indirmen gerekir.
M7sTy Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 477 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #19 Furkan___ dedi: Epic Games'te şu an kupon ile 60TL alabilirsin. Ama modları internetten indirmen gerekir. Genişletmek için tıkla... Epic Games'ten olmaz dostum vazgeçtim zaten Bannerlord'dan.
Furkan___ dedi: Epic Games'te şu an kupon ile 60TL alabilirsin. Ama modları internetten indirmen gerekir. Genişletmek için tıkla... Epic Games'ten olmaz dostum vazgeçtim zaten Bannerlord'dan.
F Furkan___ Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 521 Makaleler 1 Çözümler 1 22 Aralık 2020 #20 M7sTy dedi: Epic Games'ten olmaz dostum vazgeçtim zaten Bannerlord'dan. Genişletmek için tıkla... Witcher oynamadıysan onu alabilirsin. Yada odssey indirime girerse alabilirsin.
M7sTy dedi: Epic Games'ten olmaz dostum vazgeçtim zaten Bannerlord'dan. Genişletmek için tıkla... Witcher oynamadıysan onu alabilirsin. Yada odssey indirime girerse alabilirsin.