YouTube Bannerlord videoları izlenir mi?

ggGAMEDR

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVİDİA 3060 ti AMD Ryzen 5600 16 gb ram 1 tb ssd
Meslek
Öğrenci
Aklımda bir video fikri var Bannerlord ama krallık kuruyorum tarzında. Devamlı bu tarzda videolar çeksem kanalıma sizce tutar mı? Bir yere gelebilir miyim?
Sizin önereceğiniz oyun hakkında bir video fikri veya tarzı var mı? (Enis Kirazoğlu vs.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklımda bir video fikri var Bannerlord ama krallık kuruyorum tarzında. Devamlı bu tarzda videolar çeksem kanalıma sizce tutar mı? Bir yere gelebilir miyim?
Sizin önereceğiniz oyun hakkında bir video fikri veya tarzı var mı? (Enis Kirazoğlu vs.)

Aslında şöyle yapabilirsin benim aklımda geldi ben oyun oynarken geçemediğim yer olursa videodan bakıp yapıyorum anlatarak güzel bir video hazırlarsan ve Thumbnail'i güzel hazırlarsan izlenebilir.

Enis Kirazoğlu tarzı tutabilir.

Bu tarz yüksek editli, mizahı ve kurgusu yüksek videolar hep tutuyor. Vizyonunuz yüksek olmalı tabi ve ses kalitesi, metin kaliteside yüksek olmalı.
Batujoy kanalından da ders alabilirsiniz, bazı konularda.

Dostum birden çok seçenek var bilgilendirici düz gameplay veya entertainment şeklinde ilerleyebilirsin. En çok izlenen genelde entertainment videoları olur. Doğallıktan şaşmayarak devam et izleyicinle aranda bağ kur.

Bu tarz kurguları CapCut'dan yapsam olur mu yoksa illa Adobe Pr mi öğrenmem lazım?

Enis Kirazoğlu tarzı tutabilir.

Bu tarz yüksek editli, mizahı ve kurgusu yüksek videolar hep tutuyor. Vizyonunuz yüksek olmalı tabii ve ses kalitesi, metin kaliteside yüksek olmalı.
Batujoy kanalından da ders alabilirsiniz, bazı konularda.

Vizyon derken?

Bu tarz kurguları CapCut'dan yapsam olur mu yoksa illa Adobe Pr mi öğrenmem lazım?

Vizyon derken?
Genel yaşa hitap etmeli ve saçma sapan olmamalı. Yani oyunda karakterin seviyesi 31 diye gülmeniz veya İngilizce/Türkçe çamur şekilde konuşmanız. Kurgu yapmanız. Saçma olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı