Ubisoft Store'da Valhalla 250 TL Epic'te Bannerlord 340 TL, 500 bütçe ayırmıştım bugün için sizce hangisini almalıyım? Warband'ı çok sevdim AC Origins'i de çok sevdim Mirage da alabilirim, sizce?
Ubisoft Store'da Valhalla 250 TL Epic'te Bannerlord 340 TL, 500 bütçe ayırmıştım bugün için sizce hangisini almalıyım? Warband'ı çok sevdim AC Origins'i de çok sevdim Mirage da alabilirim, sizce?
Eğer Valhalla Standart edition ise almayın derim çünkü güzel bazı eşyalar ve hikayeler (ragnarok DLC'si berbat) standart Edition'da mevcut değil. Bannerlord üstteki arkadaşın da dediği gibi ilk 50-60 saatte inanılmaz eğlendiren ve bırakıp belli bir süre sonra dönüp sıfırdan başladığınızda tekrardan aynı hissiyatı alabileceğiniz nadir oyunlardan. Origins'i sevsemde onun yerine valhalla almak daha mantıklı geliyor şahsen. Eğer mısır temasına Viking temasından daha çok ilginiz varsa önce Origins oynamanız daha iyi olabilir. Mirage kesinlikle almayın, ben 250 tlye almıştım ve aşırı pişman oldum.