S SENDROM07 Centipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #1 Bannerlord ve Mafia Definitive Edition Trilogy. Arkadaşlar param sınırlı. İkisinden birini almam. Lazım sizce hangisi daha mantıklı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2023
Bannerlord ve Mafia Definitive Edition Trilogy. Arkadaşlar param sınırlı. İkisinden birini almam. Lazım sizce hangisi daha mantıklı?
itwasgooday Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.339 Çözümler 23 6 Temmuz 2023 #2 Bannerlord ile çok daha uzun zaman geçirirsin.
Kral Ragnar Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 394 6 Temmuz 2023 #3 SENDROM07 dedi: Bannerlord ve Mafia Definitive Edition trilogy. Arkadaşlar param sınırlı. İkisinden birini almam. Lazım sizce hangisi daha mantıklı? Genişletmek için tıkla... Bencede Bannerlord istediğin zaman oynarsın Mafia bittiğinde bir daha oynamak istemessin uzun süre.
SENDROM07 dedi: Bannerlord ve Mafia Definitive Edition trilogy. Arkadaşlar param sınırlı. İkisinden birini almam. Lazım sizce hangisi daha mantıklı? Genişletmek için tıkla... Bencede Bannerlord istediğin zaman oynarsın Mafia bittiğinde bir daha oynamak istemessin uzun süre.
S SENDROM07 Centipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #4 Kral Ragnar dedi: Bannerlord istediğin zaman oynarsın Mafia bittiğinde bir daha oynamak istemessin uzun süre. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle ama Mafia 3 oyunu da veriyor hemde 60 tl daha uygun karar veremedim
Kral Ragnar dedi: Bannerlord istediğin zaman oynarsın Mafia bittiğinde bir daha oynamak istemessin uzun süre. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle ama Mafia 3 oyunu da veriyor hemde 60 tl daha uygun karar veremedim
Kral Ragnar Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 394 6 Temmuz 2023 #5 SENDROM07 dedi: Hocam öyle ama Mafia 3 oyunu da veriyor hem de 60 TL daha uygun karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Mafia 3 ben oynamadım ama çok kötü oyun diyorlar genelde seveni hiç görmedim ama yine siz bilirsiniz.
SENDROM07 dedi: Hocam öyle ama Mafia 3 oyunu da veriyor hem de 60 TL daha uygun karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Mafia 3 ben oynamadım ama çok kötü oyun diyorlar genelde seveni hiç görmedim ama yine siz bilirsiniz.
S SENDROM07 Centipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #6 itwasgooday dedi: Bannerlord ile çok daha uzun zaman geçirirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam warbandi çok uzun sureler oynadım artik bikma seviyesine geldim. Bannerlordun warbanddan çok farkı var mi Kral Ragnar dedi: Mafia 3 ben oynamadım ama çok kötü oyun diyorlar genelde seveni hiç görmedim ama yine siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok yanlış anladınız. 1,2,3 olmak üzere hepsinin Definitive Editionlarini veriyor 160 liraya
itwasgooday dedi: Bannerlord ile çok daha uzun zaman geçirirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam warbandi çok uzun sureler oynadım artik bikma seviyesine geldim. Bannerlordun warbanddan çok farkı var mi Kral Ragnar dedi: Mafia 3 ben oynamadım ama çok kötü oyun diyorlar genelde seveni hiç görmedim ama yine siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok yanlış anladınız. 1,2,3 olmak üzere hepsinin Definitive Editionlarini veriyor 160 liraya
Kral Ragnar Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 394 6 Temmuz 2023 #7 SENDROM07 dedi: Yok yanlış anladınız. 1, 2, 3 olmak üzere hepsinin Definitive editionlarini veriyor 160 liraya. Genişletmek için tıkla... O zaman alınabilir hocam 1 ve 2. oyunları güzeldir biraz da ne oynayacagınıza bağlı karar sizin.
SENDROM07 dedi: Yok yanlış anladınız. 1, 2, 3 olmak üzere hepsinin Definitive editionlarini veriyor 160 liraya. Genişletmek için tıkla... O zaman alınabilir hocam 1 ve 2. oyunları güzeldir biraz da ne oynayacagınıza bağlı karar sizin.
LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.941 Makaleler 1 Çözümler 13 6 Temmuz 2023 #8 SENDROM07 dedi: Bannerlord ve Mafia Definitive Edition Trilogy. Arkadaşlar param sınırlı. İkisinden birini almam. Lazım sizce hangisi daha mantıklı? Genişletmek için tıkla... Bannerlord alın daha fazla size götürür silip tekrar oynatır sizi.
SENDROM07 dedi: Bannerlord ve Mafia Definitive Edition Trilogy. Arkadaşlar param sınırlı. İkisinden birini almam. Lazım sizce hangisi daha mantıklı? Genişletmek için tıkla... Bannerlord alın daha fazla size götürür silip tekrar oynatır sizi.
S SENDROM07 Centipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #9 LEGENDEGOİST dedi: Bannerlord alın daha fazla size götürür silip tekrar oynatır sizi. Genişletmek için tıkla... Öyle yapicam büyük ihtimalle herkes bannerlord al diyor
LEGENDEGOİST dedi: Bannerlord alın daha fazla size götürür silip tekrar oynatır sizi. Genişletmek için tıkla... Öyle yapicam büyük ihtimalle herkes bannerlord al diyor
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.382 Çözümler 32 6 Temmuz 2023 #10 Bannerlord daha uzun oynarsın ama Mafiada daha keyifli zaman geçirirsin.