Zeяef Megapat Katılım 17 Ağustos 2017 Mesajlar 211 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #1 Bannerlord'ya da Warband'da Co-op modu var mı arkadaşlarla oynamak için? Arkadaşlarla birlikte olup NPC ordularla savaşmak vs?
Bannerlord'ya da Warband'da Co-op modu var mı arkadaşlarla oynamak için? Arkadaşlarla birlikte olup NPC ordularla savaşmak vs?
Roseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.269 Çözümler 5 7 Ağustos 2024 #2 Maalesef.
Aeugust Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 267 Çözümler 2 7 Ağustos 2024 #3 Zeяef dedi: Bannerlord'ya da Warband'da Co-op modu var mı arkadaşlarla oynamak için? Arkadaşlarla birlikte olup NPC ordularla savaşmak vs? Genişletmek için tıkla... Keşke olsa...
Zeяef dedi: Bannerlord'ya da Warband'da Co-op modu var mı arkadaşlarla oynamak için? Arkadaşlarla birlikte olup NPC ordularla savaşmak vs? Genişletmek için tıkla... Keşke olsa...
Zeяef Megapat Katılım 17 Ağustos 2017 Mesajlar 211 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #4 üzdü
Leaxy07 Centipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 EAGLE, RYZEN 5 5600, A520M K V2, Viewsonic VX2428 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ağustos 2024 #5 Zeяef dedi: Bannerlord'ya da Warband'da Co-op modu var mı arkadaşlarla oynamak için? Arkadaşlarla birlikte olup NPC ordularla savaşmak vs? Genişletmek için tıkla... Bannerlord'da olması lazım. Daha doğrusu Online vs serverları vs var. 50 vs 50 yapıyorlar örneğin. RP yapıyorlar. Ve Co-op modu var Bannerlord'da fakat ne kadar iyidir bilmiyorum. YouTube'dan bakabilirsiniz. Warband'da olduğunu sanmıyorum.
Zeяef dedi: Bannerlord'ya da Warband'da Co-op modu var mı arkadaşlarla oynamak için? Arkadaşlarla birlikte olup NPC ordularla savaşmak vs? Genişletmek için tıkla... Bannerlord'da olması lazım. Daha doğrusu Online vs serverları vs var. 50 vs 50 yapıyorlar örneğin. RP yapıyorlar. Ve Co-op modu var Bannerlord'da fakat ne kadar iyidir bilmiyorum. YouTube'dan bakabilirsiniz. Warband'da olduğunu sanmıyorum.
babaginho97686 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #6 Warband'da gayet mod var ag niye maalesef yazdınız mesala Full invasion osiris, zulu wars vb daha cok isterseniz yazarım.
Warband'da gayet mod var ag niye maalesef yazdınız mesala Full invasion osiris, zulu wars vb daha cok isterseniz yazarım.
Leaxy07 Centipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 EAGLE, RYZEN 5 5600, A520M K V2, Viewsonic VX2428 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2024 #7 babaginho97686 dedi: Warband'da gayet mod var ag niye maalesef yazdınız mesela Full invasion osiris, zulu wars vb daha cok isterseniz yazarım. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum şahsen sadece Bannerlord'da gördüm Co-op modu.
babaginho97686 dedi: Warband'da gayet mod var ag niye maalesef yazdınız mesela Full invasion osiris, zulu wars vb daha cok isterseniz yazarım. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum şahsen sadece Bannerlord'da gördüm Co-op modu.