Bannerlord yakın zamanda indirime girer mi?

Ereninho

Hectopat
Daha fazla  
Merakımdan crack yoluyla oynadım beğendim oyunu. Cracki sildim satın almak istiyorum fakat öğrenci halime göre 350 TL çok fazla para. Acaba Black Friday, kış indirimleri, yılbaşı vs 1-2 ay içinde 200 lira bandına iner mi yoksa para biriktirip 350 TL'ye alayım mı? Not: Steam'den alacağım her türlü.

Mount & Blade II: Bannerlord bahsettiğin oyunsa eğer %20 indirimde şuan zaten 280TL güncel bi oyundan bundan aşağı düşmez bi süre.

Şu anda indirimde ve 280 TL.

%20 çok büyük bir indirim olmadığı ve öğrenci olarak hala alamadığım için yazmaya gerek duymadım ciddi bir indirimden bahsediyorum.

%20 çok büyük bir indirim olmadığı ve öğrenci olarak hala alamadığım için yazmaya gerek duymadım ciddi bir indirimden bahsediyorum.
Bannerlord %20/10 indirime giriyor hep sanmıyorum daha büyük bir oranda ineceğini.

Dostum oyun 13 gün önce çıktı. Bu kadar kısa sürede bence bu indirim iyi.
Uzunca bi süre(6-7 ay) kadar bundan daha aşağıya düşeceğini sanmıyorum.

Keşke erkenden baksaydın, bu fiyattaki indirim bitti.

TaleWorlds fiyat güncellemesi yaptığı ülkelerden gelen taleplerin farkındadır sanıyorum. Şu an indirimde görünse de bir sonraki dönemde 50% indirimle 174,99 TL'ye düşebilir.

Maalesef o indirimi kaçırdım ve indirime rağmen 270TL verecek param yok önümüzdeki nidirimleri umutla beklemekten başka bir çare yok galiba... Teşekkürler herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…