M maximilian borsodi Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.341 Çözümler 7 14 Şubat 2023 #1 Az önce yeni sefer oluşturdum karakter skillerini dağıtım ancak bana ne yaş sordu ne de doğum ölüm ayarını. Zorluk sekmesinde doğum ölüm olması lazım ama bende yok. Bu ayarı nasıl açabilirim?
Az önce yeni sefer oluşturdum karakter skillerini dağıtım ancak bana ne yaş sordu ne de doğum ölüm ayarını. Zorluk sekmesinde doğum ölüm olması lazım ama bende yok. Bu ayarı nasıl açabilirim?
GrimKazashini Hectopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 1.733 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #2 oyundayken ESC tuşu-sefer ayarları-ölmeyi etkinleştir.
M maximilian borsodi Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.341 Çözümler 7 14 Şubat 2023 #3 GrimKazashini dedi: oyundayken ESC tuşu-sefer ayarları-ölmeyi etkinleştir. Genişletmek için tıkla... Hangisi hocam? Dosya Ekleri unknown_2023.02.14-15.03.png 1,3 MB · Görüntüleme: 2.862
GrimKazashini dedi: oyundayken ESC tuşu-sefer ayarları-ölmeyi etkinleştir. Genişletmek için tıkla... Hangisi hocam?
GrimKazashini Hectopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 1.733 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #4 maximilian borsodi dedi: Hangisi hocam? Genişletmek için tıkla... Yaşı ayarlayamıyosunuz, zaman geçtikçe yaşlanmaya başlıyorsunuz eğer gösterdiğiniz seçeneği seçerseniz savaşta yoldaşlarınız ve lordlar ölebilir.
maximilian borsodi dedi: Hangisi hocam? Genişletmek için tıkla... Yaşı ayarlayamıyosunuz, zaman geçtikçe yaşlanmaya başlıyorsunuz eğer gösterdiğiniz seçeneği seçerseniz savaşta yoldaşlarınız ve lordlar ölebilir.
EgemenCaliskan Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #5 Bannerlord Launcher'dan mod yerine gir birth and death options kısmını etkinleştir ama oyunun başlatıcısından.
Bannerlord Launcher'dan mod yerine gir birth and death options kısmını etkinleştir ama oyunun başlatıcısından.
M maximilian borsodi Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.341 Çözümler 7 14 Şubat 2023 #6 EgemenCaliskan dedi: Bannerlord Launcher'dan mod yerine gir birth and death options kısmını etkinleştir ama oyunun başlatıcısından. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
EgemenCaliskan dedi: Bannerlord Launcher'dan mod yerine gir birth and death options kısmını etkinleştir ama oyunun başlatıcısından. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
EgemenCaliskan Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #7 maximilian borsodi dedi: Teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Yararlı olduysa çözüm bu diye işaretler misin?
maximilian borsodi dedi: Teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Yararlı olduysa çözüm bu diye işaretler misin?
M maximilian borsodi Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.341 Çözümler 7 14 Şubat 2023 #8 EgemenCaliskan dedi: Yararlı olduysa çözüm bu diye işaretler misin? Genişletmek için tıkla... İşaretleyemiyorum, rapor attım.
EgemenCaliskan dedi: Yararlı olduysa çözüm bu diye işaretler misin? Genişletmek için tıkla... İşaretleyemiyorum, rapor attım.
xenon1327 Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #9 Bende olmuyor oyun sırasında işaretlemek istediğimde bu ayar sadece karakter yaratma ekranında değiştirebilir diyor çözümü var mı?
Bende olmuyor oyun sırasında işaretlemek istediğimde bu ayar sadece karakter yaratma ekranında değiştirebilir diyor çözümü var mı?
S Siyarozcan Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 6 8 Temmuz 2023 #10 xenon1327 dedi: Bende olmuyor oyun sırasında işaretlemek istediğimde bu ayar sadece karakter yaratma ekranında değiştirebilir diyor çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... bende de aynı şekilde çözümü bulabildiniz mi
xenon1327 dedi: Bende olmuyor oyun sırasında işaretlemek istediğimde bu ayar sadece karakter yaratma ekranında değiştirebilir diyor çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... bende de aynı şekilde çözümü bulabildiniz mi