Bannerlord yaz indirimlerinde alınır mı?

Ulaş Ezgin

Hectopat
Yaz indirimlerinde %30 gibi bir indirime girerse Bannerlord almayı düşünüyüroum. Asıl soru şu: Parama değer mi? Ben askeri strateji kısmından ve ordu kurmaktan daha çok; diplomasi, ticaret gibi kısımlarından zevk alıyorum. Okuduğum bazı incelemelerde Warband'dan hiçbir farkı olmadığını hatta daha kötü olduğunu söylüyordu. Ben de zaten Warband'ı native de neredeyse hiç oynamadım, hep diplomacy moduyla oynadım. Sizce verdiğim paranın karşılığını alabilir miyim?

Tahminime göre indirimlere girmeyecek. Ben oyunda yaklaşık 20 saat geçirdim benden daha çok deneyimlemiş insanlar tabii ki var onların da yorumlarına TaleWorlds'ün forumundan ulaşabilirsin.

Fakat Warband'de yaklaşık 200 saat geçirmiş biri olarak düşüncem şu ki işin diplomasi ve ticaret kısmını henüz beklenildiği kadar geliştirememişler. Ama bu şu anda ağır eleştirilebilecek bir durum değil çünkü yapımcılar da oyunun henüz kendilerinin istediği gibi olmadığının farkında ve yenilikler ekleyip hataları düzeltiyorlar. Benim sana kendi tavsiyen şu an oyunu almaman. En azından daha net ve çok şeyin düzeltiği güncellemeler gelene kadar. Şu anda oyunun daha çok yolu var. Bazı insanlar bu halinde elliden fazla saat geçirdikleri için oyuna güncelleme gelince bile girmek istemediklerini söylüyorlar. Çünkü bazı optimizasyon sorunları, çökmeler ve geç yükleme ekranları tarzı hatalar insanları büyük potansiyeli olan bu oyundan uzaklaştırmış. Bence bu haliyle o paraya değecek bir oyun değil şimdilik. Ama ileride ne olur göreceğiz.

Bence alınır 36 saat oynadım baydım ve bağımlılık yapmıştı şimdi ise tam sürümünü bekliyorum.Bir çok içerik tam sürümde eklenecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…