Bannerlord zor mu?

264523

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
4
Genel olarak CS ve GTA gibi oyunlar oynadım. Bannerlord zor gibi gözüküyor. Daha önce de hiç Warband oynamadım. Alsam oynayabilir miyim?

Genel olarak CS ve GTA gibi oyunlar oynadım. Bannerlord zor gibi gözüküyor. Daha önce de hiç Warband oynamadım. Alsam oynayabilir miyim?

Zorluğundan değil de sizi belki sarmayabilir hayatınızda hiç Mount and Blade oynamadıysanız biraz Warband oynayın sararsa sizi Bannerlord alın ben öyle yaptım Warband sardı Bannerlord aldım onu oynuyorum zorluk kısmı oyunu oynaya oynaya öğrenirsin öyle çok zor değil ya da YT de Bannerlord rehber videoları var onları izleyebilrsin.

Warband'da 2200 saati devirmiş biri olarak Bannerlord'da biraz zorlandım. Warbandaki gibi atını kalabalık piyade grublarının arasına sokup çatır çutur herifleri indiririm diye düşünürsen yanılıyorsun kapana aldıklarında felç ediyorlar. ama hala yapay zekanın iyi olduğunu düşünmüyorum özelliklle kuşatma savaşlarında yapay zeka sapıtıyor.

Oyundaki tek zorluk oyunun başında ki çapulcu çeteleri. Eğer krallık kurmak, at üzerinde cenk etmek isterseniz alabilirsiniz. Ordunu savaş ortamına göre konumlandırma işlemi zevkli oluyor. Kuşatma esnasında balistaya geçip tek vuruşta 3-4 kişiyi indirmek aşırı keyifli geliyor. Oynayabilirsiniz lakin Warband oynamadığınız için alışma süreciniz uzun olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…