yone.chad Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 112 3 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar merhaba. Steam yaz indirimleri başlamış, bana da Bannerlord ucuz geldi. Sizce alınır mı? Ve oyun zor mu? Warband daha önce oynadım dövüş mekanikleri aynıysa alışırım herhalde.
Arkadaşlar merhaba. Steam yaz indirimleri başlamış, bana da Bannerlord ucuz geldi. Sizce alınır mı? Ve oyun zor mu? Warband daha önce oynadım dövüş mekanikleri aynıysa alışırım herhalde.
YunusYENEROGLU Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.702 Çözümler 4 3 Temmuz 2024 #2 Warbadda sıkıntı yaşamadıysan bunda da yaşamazsın hocam, şimdiden iyi oyunlar.
yone.chad Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 112 3 Temmuz 2024 #3 YunusYENEROGLU dedi: Warbadda sıkıntı yaşamadıysan bunda da yaşamazsın hocam, şimdiden iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, alıyorum o zaman oyunu.
YunusYENEROGLU dedi: Warbadda sıkıntı yaşamadıysan bunda da yaşamazsın hocam, şimdiden iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, alıyorum o zaman oyunu.