Bannerlord zor mu?

bestopet

Centipat
Arkadaşlar Bannerlord alacağım sizce zorlanır mıyım? İzlediğim videolarda bana biraz zor geldi.
200 saatlik Warband serüvenim var yorumlarınızı bekliyorum.

Zor değil ama karışık. Warband'a az çok benziyor tabii sadece eklenen yeni mekanikler var. 1, 2 tane rehber videosu izlersen direkt çözersin oyunu.

Zor değil oynadıkça alışırsın.

Kolay zaten Warband oynamıssın Max 2 saate anlarsın oyunu.

Evet zor. İlk kaleni almak için garip garip taktikler denemezsen krallıkta olmadığın için yoldaşlarını çağıramıyorsun ve az askerle gitmek zorunda kalıyorsun. Bir şekilde savaştan yeni çıkmış kale denk getirmelisin onu yapsan da tüm krallıklarla aniden savaşa giriyorsun. Her krallıkla aynı anda savaşamazsın, barış yapıyorsun bu da paranı inanılmaz hızlı bitiriyor. Tecrüben yoksa krallığını kurmadan yıkılmakta olan bir krallığın lordlarıyla ilişki kasmamış oluyorsun sonuç olarak onları krallığına gelmeye ikna edemiyorsun.

Teşekkürler yorumun için 1 tane rehber videosu izledim ama krallık seçme konusunda kararsızım senin önerin var mı?

Sürekli turnuvara gir öyle yapa yapa oyun başı 50 k kastım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…