GeForce NOW Bannerlord'a mod kurulabilir mi?

MisterPipu

Femtopat
Daha fazla  
Millet Epic Games üzerinden aldım Bannerlord'u GeForce Now'da oynuyorum modlayabilir miyim oyunu var mi yolu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam üzerinden olsaydı Steam atölye ile mümkündü fakat Epic Games'te mümkün değil. Dosyalara erişemezsiniz.

Steam üzerinden olsaydı Steam atölye ile mümkündü fakat Epic Games'te mümkün değil. Dosyalara erişemezsiniz.
Bu oyunu fazla bilmiyorum ama teknik olarak bu söylediğinizin doğru olmadığını düşünüyorum, İllaki bu oyunun modul klasörleri vardır ve bu klasörlere manuel olarak mod dosyaları eklenebilir diye düşünüyorum. Ancak benim atladığım bir nokta eğer mod kurulumu yapabilmek için oyunun update öncesi eski sürümleri olması gerekiyorsa o konuda epic gameste eski sürümleri indiremiyorsunuz.

Geforce NOW'da oyun dosyalarına erişilemiyor yani mümkün değil.

Zaten oyun senin bilgisayarında kurulu olsa mod kurarsın fakat oyun senin bilgisayarında değil de Geforce Now sunucularında çalıştığı için dosyalara erişemezsin.
Sonraki mesajınızı görmemişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…