Bannerlord'a mod kurulamiyor

Jackkk

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX var 3060 var ti var daha ne istiyim
Ne kadar denediysem bannerlorda mod kuramadim. 2 tane mod indireceğim lootlord ve unlimitedps. Modmenü falan her şeyi beraberinde indirdi ama acilmiyor. Oyunumun sürümüde v1.2.12.54620 ve bu sürümle uyusan hiçbir mod da bulamiyorum. Yardim edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunu daha detaylı anlatabilir misin?

Ben modlari modules klasörüne atiyorum. Sonra oyuna girince modlari isaretliyorum sonra oyun uyari veriyor. Bu modlar su sürüm icindir diye sonra okey diyorum. Sonra safe modu aciyimi diyor hayir diyorum. Sonra bir hata geliyor would you like to proceed diyor ondan sonra ya oyundan cikiyorum cikmazsamda oyunun ekrani donuk bir sekilde donuyor. Neden oldugunu bilmiyorum. Sürüm yüzünden mi bir şey mi yanlış yapiyorum. Yardim yardim yardim.

Ben modlari modules klasörüne atiyorum. Sonra oyuna girince modlari isaretliyorum sonra oyun uyari veriyor. Bu modlar su sürüm icindir diye sonra okey diyorum. Sonra safe modu aciyimi diyor hayir diyorum. Sonra bir hata geliyor would you like to proceed diyor ondan sonra ya oyundan cikiyorum cikmazsamda oyunun ekrani donuk bir sekilde donuyor. Neden oldugunu bilmiyorum. Sürüm yüzünden mi bir şey mi yanlış yapiyorum. Yardim yardim yardim.
Tüm modların tikini kaldırıp, teker teker tikleyip oyuna girip deneyebilirsin. Bazı modlar birbiriyle uyumsuz oluyor, uyumsuz olan modu çıkarırsın böylece.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı