Bannerlord'a Vortex'ten mod yüklenmiyor

nobodyyyyy

Hectopat
Vortex üzerinden Bannerlord'a mod yüklemeye çalışıyorum. Bu modları yükledim, uninstalled yazan yere tıklıyorum, mod installed yazıyor. Bildirim geliyor ama o mavi tik kutucuk bir şekilde yeşil olmuyor. Yani mod yüklenmiyor. İnternette araştırdım, bulamadım. Buraya sorayım dedim.

Vortex sıkıntı çıkarabiliyor, eğer Steam'den oynuyorsanız atölyeden indirmeyi deneyin modları ben bu sorunu öyle çözmüştüm.

O zaman manuel olarak kurmanız gerek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şu an kurduğunuz modları silin, temiz bir hale getirdikten sonra bu iki videodaki adımları uygulayabilirsiniz.

Hocam manuel kuruyorum bu sefer de crash veriyor

Crash vermemesi için Harmony, ButterLib, ModConfiguration vs. modları kurmanız gerekiyor ve kurduktan sonra da bu modların sırasını düzgün ayarlamanız gerekiyor. Bu ikisini yapmanıza rağmen olmuyorsa modların versiyonları uyumlu olmayabilir.

Hocam hepsini manuel kurdum sorunsuz bir şekilde mod sıralarınıda düzgün yaptım sürümleride oyunun sürümüyle uygun oyunu açınca crash veriyor güvenli mod falan fistan diyor güvenli modu açı seçincede yüklenme ekranında oyun kapanıyor

Güvenli moda yönlendirmesi bir hata olduğunun işareti maalesef, çok can sıkıcı bir durum.

Sırayla bu iki videoda ki adımları da bir deneyebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…