nobodyyyyy Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 171 Çözümler 4 22 Eylül 2025 #11 Hocam oyunu indirdim Launcher'i açıyorum böyle gözüküyor. Play e basınca= Confirm deyip devam edersem oyun modsuz açılıyor @sanes
Hocam oyunu indirdim Launcher'i açıyorum böyle gözüküyor. Play e basınca= Confirm deyip devam edersem oyun modsuz açılıyor @sanes
sanes Centipat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 2.856 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Molokini 22 Eylül 2025 #12 nobodyyyyy dedi: Hocam oyunu indirdim Launcher'i açıyorum böyle gözüküyor. Eki Görüntüle 2577602 Play e basınca= Eki Görüntüle 2577603 Confirm deyip devam edersem oyun modsuz açılıyor @sanes Genişletmek için tıkla... Mod Configuration menu düzgün yüklenmemiş gibi duruyor, baştaki kutunun tikli olması gerekiyor. Sırasıyla böyle olmalı, baştakilere tik atmayı unutmayın.
nobodyyyyy dedi: Hocam oyunu indirdim Launcher'i açıyorum böyle gözüküyor. Eki Görüntüle 2577602 Play e basınca= Eki Görüntüle 2577603 Confirm deyip devam edersem oyun modsuz açılıyor @sanes Genişletmek için tıkla... Mod Configuration menu düzgün yüklenmemiş gibi duruyor, baştaki kutunun tikli olması gerekiyor. Sırasıyla böyle olmalı, baştakilere tik atmayı unutmayın.