I itzduchy Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #1 Bannerlord'da -2 onura sahibim ve bir arkadaşım geçmişte bana düzeltemezsin demişti. Çok fazla kez lord saldım. Fakat onurum bir türlü artmadı. Cazibem 200 oldu hala -2 onurdan kurtulamadım. Ne yapacağım?
Bannerlord'da -2 onura sahibim ve bir arkadaşım geçmişte bana düzeltemezsin demişti. Çok fazla kez lord saldım. Fakat onurum bir türlü artmadı. Cazibem 200 oldu hala -2 onurdan kurtulamadım. Ne yapacağım?
paranormaladam Picopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 200 Çözümler 2 18 Ekim 2022 #2 Bu görevlerin hepsi onur kazandırıyor. Sığınak yok et Sürüyü şehre götür Kan davası ve toprak hakkı görevi Kervana eşlik et
Bu görevlerin hepsi onur kazandırıyor. Sığınak yok et Sürüyü şehre götür Kan davası ve toprak hakkı görevi Kervana eşlik et
I itzduchy Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #3 paranormaladam dedi: Bu görevlerin hepsi onur kazandırıyor. Sığınak yok et Sürüyü şehre götür Kan davası ve toprak hakkı görevi Kervana eşlik et Genişletmek için tıkla... -2 Onur düzeltilebiliyor mu?
paranormaladam dedi: Bu görevlerin hepsi onur kazandırıyor. Sığınak yok et Sürüyü şehre götür Kan davası ve toprak hakkı görevi Kervana eşlik et Genişletmek için tıkla... -2 Onur düzeltilebiliyor mu?
paranormaladam Picopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 200 Çözümler 2 18 Ekim 2022 #4 itzduchy dedi: -2 Onur düzeltilebiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Kazandıkça artıyor.
itzduchy dedi: -2 Onur düzeltilebiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Kazandıkça artıyor.