Bannerlord'da "D3d_device_context" hatası

İşletim sistemi
Windows 11

IshakUs

Hectopat
Daha fazla  
Ben bir mod yüklemiştim mod açılmayınca sürüm değiştirdim, sonra yine açılmadı. Sürümü eskisine getirip normal olarak açtım, sonra Windows Update gelmişti güncelledim tekrar başlattım, sonra oyun Launcher play dedikten sonra demir dövme animasyonu geçmesiyle direkt bu hatayı veriyor ve kapanıyor. Oyunu silip tekrar yükledim ekran kartını tamamen silip tekrar yükledim ama bir türlü çözemedim, yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• hata.png
    17,1 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleyen: Moderatör:
C klasöründeki Program Data kısmından Bannerlord klasörünü silin. Sonra oyun dosyalarını doğrulayın. Bir de ekran kartı Nvidia ise Denetim Masası'ndan keskinleştirme ayarını kapatın, App üstünde optimizasyon açıksa kapatın.

Oyunu şu an yeniden tamamen sildim kalıntılar da dahil. Ekran kartını yine sıfırlama yapıp temiz kurulum yaptım. Şimdi oyunu tekrar yüklüyorum. Ortalama 1-2 saat sürebilir. İşlem bittiğinde olmaz ise dediğinizi deneyeceğim.

Yok hocam benim yaptığımda da düzelmedi. Senin önerdiğin şekilde de yaptım yine düzelmedi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…