Çiçek0 Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 433 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2025 #1 Oyun yaklaşık 20 saat oynadım. Batı İmparatorluğunda Vasal oldum. Kale fetihleri yapıyorum, oyun tek düze olmaya başladı. Daha ilerisi aşama için ne yapabilirim?
Oyun yaklaşık 20 saat oynadım. Batı İmparatorluğunda Vasal oldum. Kale fetihleri yapıyorum, oyun tek düze olmaya başladı. Daha ilerisi aşama için ne yapabilirim?
BluedragonSelim Picopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 721 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 3. Nesil,İntel HD Graphics,16 GB RAM,500 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ekim 2025 #2 Diplomacy modu kurup isyan başlat. Eğer daha sarmazsa shokuho, the old realms ve the Realm of thrones oyna.
Diplomacy modu kurup isyan başlat. Eğer daha sarmazsa shokuho, the old realms ve the Realm of thrones oyna.
Çiçek0 Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 433 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2025 #3 BluedragonSelim dedi: Diplomacy modu kurup isyan başlat. Eğer daha sarmazsa shokuho, the old realms ve the Realm of thrones oyna. Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok, onlara bir bakayım hocam.
BluedragonSelim dedi: Diplomacy modu kurup isyan başlat. Eğer daha sarmazsa shokuho, the old realms ve the Realm of thrones oyna. Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok, onlara bir bakayım hocam.