Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 28 Nisan 2020 #11 Ben biliyorum. Kelleci Çam Yarması enis. Şaka bir yana oyunda olan herkes muhallebi evladı gibi. Çok şirinler. Hiç gergin görünüşlü yok.
Ben biliyorum. Kelleci Çam Yarması enis. Şaka bir yana oyunda olan herkes muhallebi evladı gibi. Çok şirinler. Hiç gergin görünüşlü yok.
Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 29 Nisan 2020 #12 Bazinga Physicist dedi: Ben biliyorum. Kelleci Çam Yarması enis. Şaka bir yana oyunda olan herkes muhallebi evladı gibi. Çok şirinler. Hiç gergin görünüşlü yok. Genişletmek için tıkla... Dustum Han' da yok! Osman Tuç dedi: Yok bildiğim , bence küçük adamlarla oyna çok güzel oluyor 60CM boyları oluyor Fotoğrafta var. Genişletmek için tıkla... Benim çocukluğum o! Adı Dustum' dur herhalde. Demek ki oyun Warband' den önce geçiyor. Demek Sancar' da çocuk! Sancar' ı gebertir misin?
Bazinga Physicist dedi: Ben biliyorum. Kelleci Çam Yarması enis. Şaka bir yana oyunda olan herkes muhallebi evladı gibi. Çok şirinler. Hiç gergin görünüşlü yok. Genişletmek için tıkla... Dustum Han' da yok! Osman Tuç dedi: Yok bildiğim , bence küçük adamlarla oyna çok güzel oluyor 60CM boyları oluyor Fotoğrafta var. Genişletmek için tıkla... Benim çocukluğum o! Adı Dustum' dur herhalde. Demek ki oyun Warband' den önce geçiyor. Demek Sancar' da çocuk! Sancar' ı gebertir misin?
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 5 Haziran 2023 #13