JBKARTAL Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 850 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuyumcu 1 Nisan 2023 #1 Bannerlord hile ile nasıl barış yapabilirim? 4 ülkeyle savastayiz emeklermin boşuna gitmesini istemiyorum.
Bannerlord hile ile nasıl barış yapabilirim? 4 ülkeyle savastayiz emeklermin boşuna gitmesini istemiyorum.
Kelsza Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 4 1 Nisan 2023 #2 JBKARTAL dedi: Bannerlord hile ile nasıl barış yapabilirim? 4 ülkeyle savastayiz emeklermin boşuna gitmesini istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hatırladığım kadarıyla konsol açıp barış yapabiliyordun ama kod neydi konsol nasıl açılıyordu hatırlamıyorum.
JBKARTAL dedi: Bannerlord hile ile nasıl barış yapabilirim? 4 ülkeyle savastayiz emeklermin boşuna gitmesini istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hatırladığım kadarıyla konsol açıp barış yapabiliyordun ama kod neydi konsol nasıl açılıyordu hatırlamıyorum.
ufukkonur7 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Nisan 2023 #3 ''campaign.declare.peace krallık adı'' koduyla barış yapabilirsin. Krallık ismini İngilizce yazmanı istiyordu galiba emin değilim.
''campaign.declare.peace krallık adı'' koduyla barış yapabilirsin. Krallık ismini İngilizce yazmanı istiyordu galiba emin değilim.
JBKARTAL Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 850 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuyumcu 1 Nisan 2023 #4 ufukkonur7 dedi: "Campaign. Declare. Peace krallık adı" koduyla barış yapabilirsin. Krallık ismini İngilizce yazmanı istiyordu galiba emin değilim. Genişletmek için tıkla... Hocam yazıyorum bana help komudunda çıkan faction 1 falan yazıyor.
ufukkonur7 dedi: "Campaign. Declare. Peace krallık adı" koduyla barış yapabilirsin. Krallık ismini İngilizce yazmanı istiyordu galiba emin değilim. Genişletmek için tıkla... Hocam yazıyorum bana help komudunda çıkan faction 1 falan yazıyor.
nevo22official Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #5 JBKARTAL dedi: Hocam yazıyorum bana help komudunda çıkan faction 1 falan yazıyor. Genişletmek için tıkla... Faction 1 kendi krallığının adi faction 2 barış yapmak istediğin krallığın adı
JBKARTAL dedi: Hocam yazıyorum bana help komudunda çıkan faction 1 falan yazıyor. Genişletmek için tıkla... Faction 1 kendi krallığının adi faction 2 barış yapmak istediğin krallığın adı