W warkesier34 Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 632 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #1 Bannerlord icin fotosoptan tasarladığım cok guzel bu bayrak var, bunu oyuna direkt aktarabilecek mod var mı? Steam'de olursa daha iyi olur.
Bannerlord icin fotosoptan tasarladığım cok guzel bu bayrak var, bunu oyuna direkt aktarabilecek mod var mı? Steam'de olursa daha iyi olur.
Çözüm Damon Salvatore 5 Haziran 2025 Direkt olarak PNG vs olarak ekleyemiyorsunuz oyuna. Bannerlord Banner Thing bunun gibi siteler kullanabilirsiniz. Ben uğraşırım derseniz Photoshop ile oluşturduğunuz sancağı da parçalara bölüp ekleyebilmeniz mümkün.
Direkt olarak PNG vs olarak ekleyemiyorsunuz oyuna. Bannerlord Banner Thing bunun gibi siteler kullanabilirsiniz. Ben uğraşırım derseniz Photoshop ile oluşturduğunuz sancağı da parçalara bölüp ekleyebilmeniz mümkün.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 8.022 Makaleler 5 Çözümler 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #2 Direkt olarak PNG vs olarak ekleyemiyorsunuz oyuna. Bannerlord Banner Thing bunun gibi siteler kullanabilirsiniz. Ben uğraşırım derseniz Photoshop ile oluşturduğunuz sancağı da parçalara bölüp ekleyebilmeniz mümkün. Son düzenleme: 5 Haziran 2025 Çözüm
Direkt olarak PNG vs olarak ekleyemiyorsunuz oyuna. Bannerlord Banner Thing bunun gibi siteler kullanabilirsiniz. Ben uğraşırım derseniz Photoshop ile oluşturduğunuz sancağı da parçalara bölüp ekleyebilmeniz mümkün.
KS KS W warkesier34 Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 632 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #3 Damon Salvatore dedi: Direkt olarak PNG vs olarak ekleyemiyorsunuz oyuna. bannerlord banner thing bunun gibi siteler kullanabilirsiniz. Ben uğraşırım derseniz Photoshop ile oluşturduğunuz sancağı da parçalara bölüp ekleyebilmeniz mümkün. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
Damon Salvatore dedi: Direkt olarak PNG vs olarak ekleyemiyorsunuz oyuna. bannerlord banner thing bunun gibi siteler kullanabilirsiniz. Ben uğraşırım derseniz Photoshop ile oluşturduğunuz sancağı da parçalara bölüp ekleyebilmeniz mümkün. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.